Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Det nye arbejdsliv - bliv langtidsholdbar som leder

25. april 2019

Fremtidens medarbejdere bliver over 100 år gamle og skal forvente at arbejde 10-15 år mere end deres forældre og bedsteforældre. Men hvordan holder man sig konkurrencedygtig i et samfund, der er i rivende forandring? På konferencen stiller vi skarpt på nogle af de teknologiske tendenser, der har direkte indflydelse på menneskers og organisationers hverdag og virkelighed. Vi går helt tæt på mennesket, arbejde og ledelse i den nye æra.

De unge generationer kommer derfor til at gøre op med det klassiske ”three stage life” bestående af uddannelse, arbejdsliv og pension. I stedet kommer de til at leve et ”multi stage life” – et liv, hvor man i højere grad uddanner sig gennem hele livet og går fra stilling til stilling og opgave til opgave. Og indimellem tager de nogle nødvendige pauser, der skal til for at samle ny inspiration og energi. De bliver til moderne opdagelsesrejsende.

Hvis du er mellem 35-50 år i dag, vil du også skulle arbejde mange år endnu. Din ulempe – i forhold til de unge generationer – er, at du er traditionelt uddannet i det ”gamle samfund” og derfor ikke altid har den naturlige omstillingsparathed, som det 21. århundrede kræver. Du er med andre ord ”fanget” mellem to samfund og to paradigmer.


Fremtidens leder som pilgrim

 

Pilgrim

Emilia – Kultursociolog, HD(A) og prof. bestyrelsesmedlem
Louise – Fremtidsforsker, hjernenørd og rådgiver i digitalisering og high performance

43 % er bange for at være irrelevante om 3-5 år! For hvordan holder vi os relevante i en verden fuld af kunstig intelligens, robotteknologi og digital transformation? I Emilia og Louises fælles oplæg stiller de skarpt på, hvad lederens vigtigste egenskab er nu og i fremtiden. Og på hvordan vi i samklang kan bruge sociologien og teknologien, så vi er gearet til en verden hvor den digitale udvikling konstant øger farten.

Har du kapaciteten, lysten og viljen til at lede?

 

BSLedelse

B.S. Christiansen
Mentaltræner og ledelsesrådgiver, tidl. jægersoldat

B.S. coacher high-performance-teams, eliteidrætsudøvere og ledere fra toppen af dansk- og internationalt erhvervsliv. På konferencen får du et nyt lærerigt foredrag fra et topmotiveret menneske, der selv fortsætter sin egen-udvikling ved løbende at påtage sig spændende udfordringer og bruge sin livsvisdom og erfaringer til glæde for sine medmennesker. Du får masser af tankevækkende budskaber, pointer og anvendelige værktøjer med hjem, som er forståelige og let lader sig implementere og omsætte i et travlt arbejdsliv og hverdag.


Program

 

Kl. 08.30 - 09.00 Registrering
Kl. 09.00 - 09.15 Velkomst  
Kl. 09.15 -  10.30 Fremtidens leder som pilgrim v/ Emilia van Hauen og Louise Opprud Jakobsen
Kl. 10.30 - 10.45 Kort pause
Kl. 10.45 - 12.00 Har du kapaciteten, lysten og viljen til at lede? v/ B.S. Christiansen
Kl. 12.00 - 12.15 Afrunding
Kl. 12.15 - 13.00 Netværk og tapas