Bæredygtig ledelse

Bæredygtig ledelse – Ledelse i en ny verden


På arbejdspladsen skal vi konstant forholde os til ny teknologi og forandringer. Det er derfor nødvendigt, at vi tænker bæredygtighed ind i alle aspekter af livet – også i vores virksomheder og måde at bedrive ledelse på.  
På konferencen får du indsigt og konkrete værktøjer og strategier til, at du som leder kan agere i dette felt, og lede dig selv og dine medarbejdere på en måde, der både skaber trivsel og bedre bundlinje.

 


Oplægsholderne 

 

Ledernes Konference Tour, Gitte K Dybkjær
Gitte Korfitsen Dybkjær 
Forfatter og ekspert i mental træning i Potential Project

Bæredygtig ledelse handler både om at kunne lede sig selv, medarbejderne og virksomheden med nærvær, effektivitet og engagement. Ud fra forskningsbaseret viden viser Gitte, at et ændret tankesæt og simple praktiske teknikker kan styrke dit lederskab, så du får et mentalt overskud til at skabe en bæredygtig og langtidsholdbar balance og resultater. I dette indlæg får du konkrete teknikker til at træne dit sind til at være mere til stede, fokuseret og opmærksom i dit lederskab og liv.

Vibeke Lunding-Gregersen, Henrik Tingleff, Lederne, konference tour, bæredygtig ledelse

 

Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff 
Autoriserede psykologer og partnere i Mindwork

Vibeke og Henrik præsenterer dig for årsagerne til og konsekvenserne af ubalance i menneskehjernen. Og ifølge dem går vejen til bæredygtig ledelse gennem menneskets særlige evne til compassion. I deres fælles indlæg giver de deres kvalificerede bud på en langtidsholdbar tilgang til ledelse samt praktiske og forskningsbaserede strategier, der kan implementeres i hverdagen for at give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser.

Imran Rashid, Christian Ørsted, Lederne, konference tour, bæredygtig ledelse

 

Imran Rashid og Christian Ørsted
Hhv. speciallæge i almen medicin, forfatter og ekspert i digital sundhed & ledelsesrådgiver og forfatter til Livsfarlig ledelse.

Imran og Christian er gået sammen i et unikt samarbejde, for at give os indsigt i den nødvendige teori, som man som leder skal kende til, for at kunne udføre livsvigtig ledelse i en digital verden. I deres indlæg sætter Imran og Christian nogle af de mest udbredte myter om dygtig ledelse under lup og diskuterer nogle af de dilemmaer, som du som leder kan finde dig selv i, i en digital verden. Meget tyder nemlig på, at der eksisterer en lang række myter, som står i vejen for, at vi lykkes med at skabe bæredygtige virksomheder.

Program

  • 08.30 - 09.00: Registrering samt kaffe, te og croissanter
  • 09.00 - 09.15: Velkomst v/Mikkel Wesselhoff fra Business Lolland Falster og Birgitte Ahlstrøm fra Lederne
  • 09.15 - 09.55: Hvad er god og bæredygtig ledelse i det 21. århundrede? v. Gitte Dybkjær 
  • 10.00 - 11.00: Lad os give hjernen bedre arbejdsbetingelser v. Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff
  • 11.00 - 11.15: Pause med let forfriskning
  • 11.15 - 12.35: Livsvigtig ledelse i en digital verden v. Imran Rashid og Christian Ørsted
  • 12.35 - 12.45: Afrunding
  • 12.45 - 13.30: Tapas og Netværk