Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

”Livsfarlig Ledelse” med Christian Ørsted

08. november 2017

Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside.

Livf

Moderne ledelse af farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. Den gør vores egen indre tilstand til forklaringen på stress, fiasko og pres. I stedet for at stille spørgsmålstegn ved ledelsens måde at lede på, eller de ressourcer, vi har til at løse en given opgave, bebrejder vi os selv. Sådan siger Christian Ørsted, forfatter til nr. 1 på Børsens bestsellerliste og bedste danske ledelsesbog i 2013 med 6 ud af 6 stjerner i Berlingske »Livsfarlig ledelse«. Oplev ham gøre op med performancekulturen og de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der undergraver vores produktivitet og helbred.

Om Christian Ørsted

COer

Ledelsesrådgiver, underviser og foredragsholder.
Forfatter til bestsellerne Livsfarlig ledelse (Peoples’Press 2013) - bogen kan købes i forbindelse med foredraget

Christian har i 20 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder, bl.a. DONG Energy, Danske Bank, Udenrigsministeriet, LEGO, Novo Nordisk, Coca-Cola og Haldor Topsøe A/S. Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen.