Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

EKSITERER DIT LEDERJOB OM 5 ÅR? - ELLER ER DU TVUNGET TIL AT SØGE NYE VEJE!

21. november 2017

Forstår du som leder, hvad robotteknologi og kunstig intelligens er, og vil betyde for dit job i fremtiden? Ved du hvordan det vil påvirke dine ledelsesopgaver og hvilken indflydelse har du selv? Er du i en position, hvor du kan vise vejen for dine kolleger og ansatte?

Int2

 

Flere rapporter peger på, at op mod 800.000 danske jobs er i højrisikozonen for at blive automatiseret af robotter og kunstig intelligens i de kommende år, hvorunder en stor del af disse indbefatter lederjobs!
Udviklingen er i gang, mens du læser dette, og den påvirker både dig, dine arbejdsopgaver og dine kolleger og ansatte på godt og ondt, Nu har du chancen for at blive klogere på, hvad fremtidens teknologier vil betyde for dig, og hvordan du kan imødekomme udviklingen i din virksomhed, forvaltning eller organisation, så nye muligheder gribes.

Tirsdag den 21. november 2017 kan du få input til din fremtidsstrategi i denne unikke MasterClass af verdens førende Artificiel Intelligens Business Strategist.
Aseem Prakash arbejder som global trendforsker ved det canadiske forskningsinstitut ”Center for Innovating the future” og turnerer verden rundt og lærer ledere, hvordan de skal forholde sig til en fremtid med kunstig intelligens og robotter. Ligesom han selv deltager i projekter i 16 lande verden over og har forfattet bogen "Coexisting with robots"™, - og vi har været så heldig at få ham til Danmark.

Arrangementet er samtidig startskud til et netværk, du kan deltage i, hvor man for eftertiden kan dele udfordringer og erfaringer indenfor kunstig intelligens og robotteknologi
Så tag forskud på fremtidens lederjob i denne Masterclass

PROGRAM
11.30 Velkomst ved Lederne og Teknologisk Institut
11.45 Fremtiden med kunstig intelligens: Bliv fortrolig med, hvordan kunstigintelligens transformerer forretningsmetoder
12.30 Sandwichpause
13.00 Sameksistens med robotter: Hvad sker der med vores jobs i fremtiden?
14.45 Kaffepause
14.00 Fremtidens drejebog: Forstå de nøglevariabler, der kan skabe eller ødelægge succes
14.45 Netværk og etablering af fremtidige nationale og internationale netværksaktiviteter
15.00 Tak for i dag

Bemærk! Oplæggene er på engelsk

 

 

Om Aseem Prakash

Aseem  

Aseem Prakash - der leder dagens MasterClass - er verdens førende AI Business Strategist og arbejder som Global Futurist og Strategy Innovation Advisor ved Center for Innovating the Future i Toronto, Canada. Han har arbejdet på projekter i 16 lande og underviser jævnligt om at sameksistere med robotter og kunstig intelligens ved forskellige industri- og virksomhedsevents. Se mere på http://aseemprakash.com/.