Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Successfuldt projekt for lederspirer

23. juni 2015

Aarhus BSS Career og Lederne Østjylland har med stor succes i perioden marts til maj 2015 samarbejdet om pilotprojektet "Skyd lederkarrieren i gang".

Pilotprojektet bestod af et udviklingsforløb for 28 kandidatstuderende fra 18 forskellige studieretninger på Aarhus Universitet/Business and social Sciences. Udviklingsforløbet blev afsluttet med et netværksarrangement, hvor tre yngre ledere fra Østjylland bidrog med deres egen ledererfaring og lederrolle.

Formålet med forløbet var:

  • At få mere viden og indsigt i kandidatstuderendes interesse for ledelse og en lederkarriere
  • At omsætte teori om ledelse til praksis
  • At fremhæve de studerendes lederevner
  • At gøre de studerende fortrolige med ledelse tidligt i deres karriere

Det var fedt at høre de tre unge ledere på 3. modul omkring nogle daglige udfordringer - det føltes meget virkeligt at høre om.

Studerendes kommentar om forløbet

Resultatet af forløbet har været særdeles positivt. Således udtrykker langt hovedparten af de studerende meget stor tilfredshed med indhold og udbytte. Samlet set svarede alle 23 deltagere ja til, at de var tilfredse med udbyttet af "Skyd lederkarrieren i gang". 20 af de 23 deltagere har svaret at de har fået en fortrolighed med ledelse, mere viden om en lederkarriere samt bevidsthed om deres lederevner. 
 
Efter sommerferien evalueres forløbet i samarbejde med Aarhus Universitet BSS, med henblik på fremtidige aktiviteter og synliggørelse af Lederne overfor de studerende. 

Outplacement