Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Fremtidens ledere udklækkes - vil du møde dem?

24. november 2016

Rammerne for udviklingen af fremtidens ledere er på plads, og nu har du mulighed for at blive en del af projektet.

I september blev Ledernes samarbejde med Aarhus BSS sat i søen. Siden da har Lederne deltaget i både konferencer og karrierearrangementer, hvor studerende har stiftet bekendtskab med ledelsesbegrebet. Blandt andet har projektets koordinator, Anneke Jørgensen, ”speed datet” over 100 studerende slutningen af september, til Aarhus BSS årlige karriereevent CompanyDATING.

”Vi blev mødt af en masse nysgerrige, ambitiøse og positive studerende, som ser frem til at deltage i de aktiviteter vi kommer til at afholde fremover. Mange glæder sig til at komme tættere på ledelsesuniverset og skabe en relation til de østjyske ledere”, fortæller Anneke Jørgensen.
Forårets program er i øjeblikket ved at blive fastlagt. Her får 60 studerende blandt andet mulighed for at deltage i et lederudviklingsforløb, hvor de kan arbejde med ledelsesdilemmaer, skabe deres personlige lederprofil og få en mere praktisk tilgang til feltet.

”Derudover deltager vi også i en af Aarhus BSS aktiviteter, Job Shadow, hvor de studerende har mulighed for at skygge en leder i en dag. Vi håber selvfølgelig også, at nogle af Lederne Østjyllands medlemmer har lyst til at vise deres arbejde og virksomhed frem, overfor de nysgerrige studerende”, fortæller Anneke Jørgensen.

 

Aarhus BSS
Aarhus BSS 2

Vil du være med?
Samarbejdet med Aarhus BSS giver dig som medlem, en unik mulighed for at komme i kontakt med nogle af de skarpeste hjerner, med den nyeste viden fra universitetet. Samarbejdet giver blandt andet dig mulighed for at:

  • Løse dine aktuelle ledelsesdilemmaer
  • Vise din virksomhed frem
  • Give din praktiske ledelseserfaring videre
  • Få nye perspektiver på gamle problemer

Har du spørgsmål til projektet eller er du interesseret i at blive en del af samarbejdet, er du velkommen til at henvende dig til Anneke Jørgensen, projektkoordinator for samarbejdet mellem Lederne og Aarhus BSS.

E-mail: agj@lederne.dk
Mobil: 22 31 36 63