Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Compassionfokuseret Ledelse - bundlinje gennem selvledelse og medfølelse

12. april 2018

I den Compassionfokuseret Ledelsesfilosofi bliver der gjort op med de uhensigtsmæssige ledelsesteorier og sat fokus på det, som virkelig giver værdi.


Den historiske ledelseslitteratur har i mere end 100 år haft fokus på virksomhedens behov for at skabe resultater.

Mens universitetsprofessorer fra de fineste universiteter har høstet ros og anderkendelse, for deres påståede ledelsesteoretiske mesterværker, har bivirkningerne være katastrofale.

I den Compassionfokuseret Ledelsesfilosofi bliver der gjort op med de uhensigtsmæssige ledelsesteorier og sat fokus på det, som virkelig giver værdi. Med  afsæt i hjerneforskningen og den kliniske psykologi bliver begreber som tilknytning, selvbillede, affektregulering, lyst og behov sat i et ledelsesmæssigt perspektiv.

Michael Andersen er teoretikeren bag ledelsesfilosofien Compassionfokuseret Ledelse, som flytter den traditionelle ledelsesfilosofiske tanke fra ønsket ledelsesadfærd til intrapsykisk betinget ledelsesadfærd.

Om foredragsholderen

Michael Andersen er nok det nærmeste Danmark kommer på en rigtig ledelsesguru.

Han har arbejdet med topchefer og high performere i mere end 25 lande og er uddannet fra HARVARD og INSEAD og har været rådgiver i nogle af verdens største organisationer.

Michael har en særlig fokus på ledelse og mennesket i den forretningsstrategiske kontekst.

 

 

 

Galleriet er åbent både før og efter arrangementet
Bliver du efter arrangementet, kan du også høre et kort indlæg fra ejer Sarah Høi, Galleri Art Expo.