Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

At være leder med tillid som aktivt stof

29. april 2019

Nutidens arbejdspladser kræver et helt særligt engagement af medarbejderne. Aldrig før er der blevet talt så meget om purpose, mening, formål, værdier, osv. Medarbejderne forventes ganske enkelt at kunne tilslutte sig organisationens formål, og de værdier organisationen baserer sit virke på.

Hvis det skal lykkes, kræver det ledere, der er i stand til at skabe tillidsfulde relationer, hvor medarbejderne reelt bliver mødt med tillid – så de også kan udvikle tillid til deres ledere og den sammenhæng, de skal indgå i.

  • Hvordan leder man med tillid som aktivt stof?
  • Hvordan skaber man tillid?
  • Hvordan møder man andre med tillid?
  • Også når der opstår kritiske situationer?
  • Er der en grænse for tillid?
  • Hvordan kan vi være sikre på, at tillid også skaber resultater?

 

Alfred Josefsen er aktuel med bogen ”Ledelse i virkeligheden” og vil med praktiske og konkrete beretninger fra virkelighedens verden inspirere os til at basere vores ledelse på tillid og få overraskende meget engagement tilbage fra vores medarbejdere.

 

Alfred Josefsen siger selv, at hans mission er at skabe bedre ledelse i Danmark og omtaler sig som ledelsesinspirator.
Han fungerer som coach, forfatter og foredragsholder. Tidligere medlem af ledelseskommissionen og er adjungeret professor på CBS.

Alfred er cand.merc. i organisation, tidligere mangeårig direktør for Irma og formand for en række bestyrelser; Unicef, Krogerup Højskole, Sport One Danmark, Aveny-T m.fl., og siden 2012 har han været ejer af og direktør i Alfred A/S.

Han har vundet adskillige priser bl.a. Årets Leder, Lloyd-prisen, Fair-prisen og mange flere. Han er forfatter til ”Kære Irma”, ”Min Passion for Ledelse”, ”I ØJENHØJDE” og ”Ledelse i virkeligheden”.