Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Over 200 ledere blev motiveret på konference i Hørsholm

Med 240 tilmeldte afholdt Lederne Nordsjælland konference om motivation for næsten fulde huse den 28. oktober i Hørsholm.

På konference i Søhuset i Hørsholm den 28. oktober stillede Lederne Nordsjælland skarpt på motivation. De 240 tilmeldte kunne opleve kommunikationsrådgiver Jesper Klit, der gav indsigt i, hvorfor det er vigtigt at udstråle lederskab samtidig med at kunne udøve ledelse. Forsker og forfatter Helle Hein har i tre år lavet feltstudier på Det Kongelige Teater og fortalte på konferencen, hvad der motiverer fremtidens nøglemedarbejdere.

- Helle Hein formåede at formidle det lidt tunge stof, som forskningsresultater jo er, på en let, enkel og humoristisk måd, og Jesper Klit holdt et rigtig godt foredrag om, hvordan man kan iscenesætte sig selv. Det er min klare oplevelse, at deltagerne – inklusiv mig selv – fik rigtig meget med hjem i forhold til, hvordan forskellige personer motiveres forskelligt og hvor meget det betyder for medarbejdernes motivation, at man som leder udviser nærvær og troværdighed, siger formand for Lederne Nordsjælland Henning Kokholm Brænder.

Alle deltagere på konferencen får tilsendt plancherne fra Helle Heins og Jesper Klits oplæg.

Konferencen var en del af Ledernes landsdækkende Konference Tour. Se frem til foråret, hvor du igen har mulighed for at deltage i en konference om et spændende og relevant ledelsestema.