Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

UDSOLGT - Mindfulness Retreat

26. april 2019

På dette mini-retreat, får du mulighed for at betragte og mærke selv på nye og dybere niveauer.

Vi vil trække os tilbage fra alle ydre distraktioner og stimulanser. Dette er en radikal metode til at finde ro, fordybelse og klarhed over værdier og mål, som ikke er mulig at opnå hjemme i hverdagslivets kendte og fortravlede omgivelser.

Vi vil med fokus på langsomhed og stilhed arbejde med guidede meditationer, silent walks i naturen, self inquiry, og med kroppen (hathayoga), for at afstresse og afslappe den. Vi fokuserer hver især på vores indre liv, stilheden og afslappelsen.

Retreatet er derfor en unik mulighed for møde sig selv: Hvem jeg er? Hvilke historier fortæller jeg om mig selv og verden? Hvad er vigtigt for mig? Hvor er jeg på vej hen?

Vi vil på retreatet rette al opmærksomhed mod vores indre liv – det vil derfor ikke være muligt at medbringe mobiltelefon, computer, litteratur, tobak, kaffe, alkohol, slik, løbesko (eller andet, der vil kunne forstyrre stilheden og langsomheden). Som deltager opfordres du til at opnå accept i dit bagland for, at du ikke vil kunne kontaktes under retreatet. I nødstilfælde kan facilitator kontaktes (tlf.nr. sendes inden retreat’et til tilmeldte).

Facilitator: Bo Heimann, M.A Ledelses- og Organisationspsykologi (AAU) og bachelor i Journalistik (DJH).

Bo Heimann har faciliteret retreats siden 2007. Han har siden 1992 studeret verdens visdomstraditioner, har rejst gentagne gange i meditationens hjemland, Indien, hvor han har udforsket meditation, yoga og stilhed. Han er siden 2012 elev af Chökyi Nyima Rinpoche.

Praktiske oplysninger

Pris: 600,-  som dækker retreatet, herunder enkeltværelse og 3 måltider vegetarisk mad. Beløbet betales ved tilmeldingen.

Medbring: varme sokker/sko til indendørs brug, sweater/tæppe til meditationsbrug, vækkeur, yoga-måtte, løst fritidstøj til yogaøvelser, lommelygte, overtøj/fodtøj til vandreture på mark og i skov, og evt. tæppe og pude til meditationsbrug.

StedNordisk Lejrskole, Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød

Dato og tid: Fredag d. 26. april 2019 kl. 16.00 – lørdag d. 27. april kl. 16.00

Bemærk - begrænset antal pladser.