Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Løvens hule

28. februar 2018

Hvad skal der til før man bliver en succes? Og hvordan tackler man modgang, når intet ser ud til at fungere eller lykkes.

Jesper Buch & Birgit Aaby har begge deltaget i DR’s populære iværksætter-program ”Løvens hule – Sæson 3”, hvor iværksættere får mulighed for at præsentere deres forretningsidé for 5 succesfulde erhvervsfolk.

Til denne fyraftens-workshop vil Jesper Buch og Birgit Aaby fortælle deres imponerende historier om Just-Eat, Miinto, Combi-Service og mange flere virksomheder, som de med stor succes vækster.

Jesper Buck begyndte i en kælder i Kolding sit erhvervseventyr, der senere blev til Just-East, som er en af verdens største E-handels successer.

Birgit Aaby tager os med på et eventyr, hvor hårdt arbejde betaler sig. At det er muligt at være en god mor og samtidig bygge en succesrig virksomhed op fra bunden imod alle odds og fordomme.

Fælles for begge er, at arbejdsglæden, drivet og engagementet skal være enormt, hvis man skal opnå succes som iværksætter. Både Jesper og Birgit fortæller om modgang og medgang og deler ud af egne erfaringer i form af mange guldkorn, du selv kan bruge;

• Hvad skal der til for at opnå succes?
• Hvordan knuser du dine konkurrenter?

Du vil gå fra denne workshop med en fornyet energi og arbejdsglæde, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

 

Læs mere her: http://speakersclub.dk/events-kursus/loevens-hule/