Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Sådan skaber du arbejdsglæde for dig selv og dine medarbejdere

12. oktober 2017

Hvorfor pokker skal man være glad for sit arbejde? Kan man ikke bare være sur på jobbet, få sin løn for det og så være glad i fritiden?

Der er mange gode grunde, til at skabe en glad arbejdsplads. Undersøgelser viser, at medarbejdere med lav arbejdsglæde oftere får stress, oplever flere konflikter, er mindre effektive og bliver oftere syge. Glade medarbejdere derimod, er bedre til at samarbejde, mere kreative, mere motiverede, har mere succes på jobbet og mere livsglæde.

Forskningen viser tydeligt, at glade arbejdspladser klarer sig meget bedre og er mere innovative, bedre til at klare forandringer og når deres mål hurtigere.

Men hvordan får man så arbejdsglæde? Hvad skal der til for at skabe glade arbejdspladser og et godt arbejdsliv?

Det kan du høre om i dette foredrag, hvor vi afslører hvad arbejdsglæde er, hvorfor det er så vigtigt og hvordan du får det. Foredraget er baseret på den nyeste forskning og viden om arbejdsglæde, og er både inspirerende og energifyldt.

Du får:

  • Viden og inspiration om arbejdsglæde
  • Konkrete, enkle redskaber det giver mere arbejdsglæde og mindre stress for dig selv og dine medarbejdere
  • Energi og motivation til at gøre noget ved det
  • Et par gode grin med på vejen


Om Alexander Kjerulf

Alex

Alexander har arbejdet med arbejdsglæde i over 10 år. Han er stifter af konsulentvirksomheden Arbejdsglæde nu, og forfatter til 4 bøger om emnet – bl.a. bestselleren "Happy Hour fra 8 til 16", der er udkommet på 9 sprog.
Alexander påstår, at arbejdsglæde ikke er en luksus - det er en absolut forudsætning for at vi kan få succes og livsglæde, og han fortæller hvad vi hver især kan gøre for at skabe et rigtig godt arbejdsliv og en urimelig glad arbejdsplads.