Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

7 Gode Vaner del 2

12. november 2016

Vi laver en opfølgning på succes'en med inspirations-workshoppen omkring "7 gode vaner". Vi starter med en repetition af vanerne 1-3, så man kan fint springe på "i farten" og alligevel få meget ud af det.

Dette er en introduktion til De 7 Gode Vaner™ med fokus på de vaner, der har at gøre med at skabe relationer og samarbejde effektivt med andre mennesker.

På denne inspirationsdag med FranklinCovey´s De 7 Gode Vaner™ vil du blive introduceret til en række gennemprøvede og kraftfulde redskaber til personlig og professionel effektivitet.

Det handler ikke om, hvordan du blot når mere på kortere tid, men om hvordan du får skabt tid og fokus til at gøre de ting og opnå de resultater, som virkelig er vigtige for dig.  

FranklinCovey´s De 7 Gode Vaner™ er en af de mest anerkendte businessbøger i verden. Den er solgt i mere end 40 mio. eks. og ligger stadig på top-10-listerne verden over. Mere end 10 mio. mennesker er blevet trænet i bruge vanerne som redskaber til at skabe bedre resultater og mere tilfredshed i deres liv – både arbejdsmæssigt og privat.

Herhjemme har FranklinCovey hjulpet virksomheder som Mærsk, Danske Bank, DONG, NNIT og mange flere.  

Målet med inspirationsdagen er du vil blive inspireret til starte en rejse i mod at blive markant mere effektiv med de ting, der betyder mest for dig. 

7 gode vaner