Mit Lederne

Nyheder

Ny formand for Lederne MidtVest

22. marts 2018

Lene Skyggelund blev på generalforsamlingen i aftes på Hotel Eyde i Herning valgt som ny formand for de 5.106 medlemmer af Lederne i Midt- og Vestjylland. Lene Skyggelund afløser Aage Mørch Sørensen, der stopper som afdelingsformand efter 12 år på posten, men fortsætter som kasserer.

Den nye formand for Lederne MidtVest er 39 år. Hun trådte ind i bestyrelsen for to år siden som menigt medlem og blev kasserer et år senere.
Lene Skyggelund arbejder til daglig som strategisk projektleder hos køkkenproducenten Nobia Danmark i Ølgod. Hun bor selv uden for Skjern med sin mand og børn.

- Noget af det, jeg især vil fokusere på i mit arbejde som ny afdelingsformand, er digitaliseringens indtog på de midt- og vestjyske virksomheder. Det går stærkt i de disse år med at implementere ny teknologi og digitale løsninger, og det stiller store krav til lederne at sikre, at digitaliseringen bliver til gavn for i stedet for på bekostning af medarbejderne, siger Lene Skyggelund.

Lederne MidtVest omfatter ledere fra Lemvig, Ikast-Brande, Struer, Herning, Holstebro og Ringkøbing-Skjern kommuner. På landsplan har Ledernes Hovedorganisation 115.000 medlemmer.