Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Vil du være med i et LederNetværk®?

14. maj 2019

Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 16.00 sætter vi et nyt LederNetværk®  i søen.

Som medlem af Lederne har du mulighed for at mødes med andre ledere og være med til at udvikle dig selv og andre til at blive endnu bedre. Det kunne være:

  • Udvide dit lederperspektiv
  • Løfte dine kompetencer
  • Skabe værdifulde relationer

Netværksgruppen er for ledere, som ønsker personlig udvikling, lederudvikling og sparring med ligestillede personer vedrørende ledelsesmæssige udfordringer gennem et aktivt netværk.

Netværksgruppen kommer til at bestå af ledere inden for produktion og drift i Midt-og Vestjylland. Formålet med gruppen er, at man som leder har et frirum til at drøfte, blive udfordret på og lære nyt om mangfoldigheden af ledelsesopgaver og udfordringer.
 

 

Lidt om LederNetværk®

netvaerk

 

LederNetværk® er selvkørende og selvudviklende og hviler derfor i høj grad på medlemmernes bidrag, engagement og ressourcer. Bidrag er afgørende for at der skabes udbytte og dermed for, at netværket bliver en succes. Fokus i netværkene er ofte på personlige udvikling og udfordringer, gerne med udgangspunkt i specifikke teamer. Der lægges vægt på mangfoldighed, som skaber af dynamik i netværket, gennem mangfoldighed opstår nye vinkler på de temaer, der drøftes i netværket.

Alle netværksgrupper i LederNetværk® ledes af en netværksleder, som har det overordnede ansvar for gruppens ledelse og udvikling.
Er du interesseret i at blive netværksleder, kan du forvente sparring fra vores netværkskonsulenter og du vil modtage en "værktøjskasse" til netværksledelse.