Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Menneskelig lederskab i en digitaliseret verden

30. oktober 2018

Velkommen til eksklusivt foredrag med bestsellerforfatter Imran Rashid om menneskeligt lederskab i en digitaliseret verden. Bliv bevidst om alle de faktorer, der spiller ind på menneskers evne til at præstere og hvordan vi undgår at medarbejdere bliver disruptet fordi virksomhedens fokus er på den teknologiske udvikling.

Imran Rashid

Imran Rashid bruger i sine tankevækkende foredrag sin baggrund som speciallæge i almen medicin til at kaste lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, som vi alle sammen er en del af.
Senest har Imran Rashid skrevet den tankevækkende bog ‘SLUK – kunsten at overleve en digital verden’ (april 2017), som fokuserer på hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker og hvad det egentlig betyder for vores fysiske og mentale sundhed.
Denne aften giver Imran os konkrete værktøjer til at kunne italesætte de ting, der betyder noget for menneskers produktivitet, uden at kompromittere dine medarbejderes privatliv.
Han sætter også fokus på faren ved at virksomheder fokusere så meget på den teknologiske disruption, at medarbejderne i virksomheden tabes af syne og ender med at blive disruptet i stedet, ved at gennemgå principperne for sund digitalisering, hvor det menneskelige perspektiv er bevaret midt i det teknologiske kaos.

Program

Kl.: 19.00 Tjek ind
Kl.: 19.15 Velkomst/v Kim Søndergaard Pultz Sylvestersen, Lederne MidtVest
Kl.: 19.30 Imran Rashid om "Det menneskelige lederskab i en digitaliseret verden"
Kl.: 21.00 Tak for i aften