Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Udsolgt - Foredrag med Thomas Mygind

30. januar 2019

Start det nye år med et humoristisk foredrag der giver friske input  til hvordan du motiverer og skaber større arbejdsglæde hos dig selv og ikke mindst dine medarbejdere.

Få det bedste ud af det meste – trods alt…
I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud.
Med enkle metoder, ukomplicerede strategier og masser af humor giver Thomas Mygind sit personlige bud på, hvordan vi lettere tackler en konstant foranderlig verden, og de stadigt stigende krav om, at alle skal yde mere med færre ressourcer og bedre resultater. Professionelt og privat.
En forfriskende, seriøst tankevækkende og særdeles inspirerende oplevelse…

 


Om Thomas Mygind

Thomas Mygind

Thomas Mygind er kendt som en af Danmarks absolut mest erfarne tv-værter. Han er UK-certified NLP-practicioneer og har sideløbende med mediekarrieren arbejdet professionelt med personlig/medarbejderudvikling og dynamisk ledertræning. Lige fra outdoor teambuilding til individuel coaching og det meste der-i-mellem. I dag helliger han sig fuldtid arbejdet som motivator og foredragsholder. Det er blevet til mange foredrag hvert år til flere typer af forsamlinger, hvor han med vid, bid og humor sender ethvert publikum inspirerede videre i livet.

Praktiske oplysninger

Dato: onsdag den 30. januar 2019

Kl.: 19.00-21.15

Sted:
Anlægspavillonen
Lystanlægget 1
7500 Holstebro

Deltagere:
Medlem af Lederne MidtVest
Kollega/gæst/ledsager til medlem

Pris:
Gratis

Tilmeldingsfrist: mandag den 21. januar 2019

Program:
19.00 - Velkomst
19.05 - Foredrag
20.00 - Kaffe og kage
20.30 - Foredrag