Mit Lederne

Nyheder

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flytter

05. december 2018

I det nye år er vi ikke længere at finde på adressen Østerbro 7. Vi flytter nemlig små 400 meter - i det gamle Elværk på Brårupgade 18, 7800 Skive.
Vores iværksætterhus STEP1 og iværksættercaféen følger selvfølgelig med, og vi håber på sigt at skabe et spændende, innovativt og dynamisk miljø, hvor vi vil kunne tilbyde flere interesserede iværksættere at leje et skivebord i lokalerne. 

- Flytningen sker som et led i SET's samarbejdsaftale med Skive Kommune om erhvervsfremme i de kommende år. I den forbindelse flytter vi lige rundt om hjørnet, hvor vi får domicil i Elværket - med kontor og medarbejderfaciliteter i den tidligere turbinehal, fortæller SETs bestyrelsesformand Gregers Frederiksen. 

Vi håber på - og ønsker os - en uproblematisk flytning, men vi er også realistiske i forhold til de udfordringer det kan give, når man skal flytte et helt kontor med 9 medarbejdere. Derfor håber vi, at I vil bære over med os i flytteperioden fra d. 12.-14. december.

Selvom vi vil være omgivet af flyttekasser og vores IT-system måske ikke fungerer helt fejlfrit fra dag ét, så er det selvfølgelig stadig muligt at komme i kontakt med os. Alle vores kontaktoplysninger er de sammen -  det er kun adressen, som ændres. 

Vi glæder os til at vise vores nye, flotte lokaler frem, så sæt allerede nu kryds i kalender d. 30. januar, hvor vi inviterer til åbent hus med foredrag af Dennis Nørmark, forfatteren til bestsellerbogen "Pseudoarbejde - hvordan vi fik travlt med at lave ingenting"