Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Sæt strøm til din forretning

25. april 2019

Potentialerne i digital forretningsudvikling er enorme og behovet for digitalisering er åbenlyst. Men hvordan man konkret kommer i gang eller videre med at sætte strøm til sin forretning, er ofte ikke helt så tydeligt!

Vi kigger både på forskellige digitale teknologier og hvordan man arbejder med digitale strategier, -kultur, -organisation og -processer samt hvordan man involverer kunder og samarbejdspartnere i en fælles digital udvikling. 

Under og efter seminaret vil du kunne få adgang til en digital modenhedsanalyse samt invitation til deltagelse i digitale projekter etc. 

Så kom og bliv tanket op med netværk, viden og ny inspiration til din organisations digitale udvikling. 

Annabeth Aagaard

Til at drive seminaret og bringe den sidste nye viden på banen har vi Annabeth Aagaard (Ph.d., cand.merc.), der er lektor og centerdirektør for Centre for Business Development på Århus Universitet, hvor hun og centret forsker og underviser i strategisk forretningsudvikling, digitale og bæredygtige forretningsmodeller og innovationsledelse.

Hun har samlet set 25 års erfaring som leder (LEGO, Telenor, Atea), forsker og strategisk rådgiver blandt Danmarks største private og offentlige virksomheder og har udgivet ti bøger om forretningsudvikling, innovation og bæredygtighed samt et hav af videnskabelige artikler og klummer i magasiner og aviser.

Læs mere på http://www.denvidendevirksomhed.dk

Program

08.00 Kaffe & registrering

08.20 Velkommen og rundt-om-bordet-speed-networking v/Erhvervskonsulent Merethe Wrang, VIBORGegnens Erhvervsråd
09.00 Sæt strøm til din forretning - få viden, værktøjer og cases til din virksomheds digitale udvikling v/Annabeth Aagaard
10.00 Pause
10.20 Netværksworkshop - Dit digitale next step - Hvordan kommer du og din organisation i gang eller videre med jeres digitale udvikling? v/Annabeth Aagaard
11.50 Tak for i dag v/Annabeth Aagaard