Business, Brunch & Bobler

Et solidt koncept og god ledelse giver succesfulde virksomheder.

Lederne Kronjylland har i samarbejde med Erhverv Randers, Favrskov Erhverv, Erhverv Grenaa og Business Djursland fundet fire lokale gazellevirksomheder, der er gode eksempler på dette.

Vi slutter med et brag af et foredrag om "Global Leadership" af tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt 

Undervejs brunch og bobler.


Helle Thorning-Schmidt om "Global Leadership"

Hør Helle Thorning-Schmidts tanker om ”Global Leadership”. Hun giver sit bud på, hvordan hun ser, at vi med fordel kan tænke ledelse ind i fremtiden.

Med afsæt i sin tid som statsminister og efterfølgende CEO for Red Barnet, har Helle oparbejdet en god portion ledelseserfaring, nationalt så vel som internationalt.

Hør Helles ”take” på hvad der er god ledelse, hvordan du leder dig selv, samtidig med at du leder andre. Helle kommer også omkring, hvordan du som leder får følgeskab af dine medarbejdere og hvordan du sikrer en løbende personlig udvikling.  

Sæt dig godt til rette, og oplev en kvinde med masser af mod, udstråling og stor gennemslagskraft.


Helle2

Kort om de fire "gazellevirksomheder"

avXperten - en webshop, beliggende i Grenaa, som har eksisteret siden 2006. Fortæller om effektivisering og agil digitalisering gennem over 16 år på nettet, i en branche med høj konkurrence og lave marginer.
avXperten har netop bygget 3.000 m2 lager med høj-effektive lagerautomater, som både er omkostningseffektive og reducerer fejl
 
Holion - en web og app udvikler, der har opnået de gode resultater i B2B markedet på helt traditionel vis (egenkapital og organisk) i et udviklingsfællesskab med sine kunder. Holion er meget bevidst om at udvikle deres grønne profil og meget opmærksomme på muligheden for at være ansvarlige, lokalt som nationalt.

Nü Denmark - Fashion brandet NÜ blev introduceret første gang i Danmark i 1997. Drømmen var at skabe et univers af sofistikeret, rå og feminin mode. 
Visionen for NÜ var dengang og er stadig i dag klar; De ønsker at skabe luksuriøs kvalitetsmode, at drive en sund virksomhed med glade medarbejdere og tage socialt ansvar med et fokus på etisk produktion og gode arbejdsforhold. 
 
Kvadrat - blev etableret i Danmark i 1968 og har dybe rødder i Skandinaviens verdensberømte designtradition. Kvadrat er førende inden for designinnovation og producerer højtydende designtekstiler, tæpper, vinduesbeklædning og akustiske løsninger til både kommerciel og boliginteriør.
 

Tilmelding og program

Praktiske oplysninger og tilmelding

 

Dato: Tirsdag den 11. oktober 2022

Kl.: 8.30-12.00

Sted:
Arena Randers
Fyensgade 1,
8900 Randers

Pris: 300 kr. inkl. moms

Tilmeldingsfrist: Søndag den 9. oktober 2022 kl. 19:00

Administration af tilmelding og arrangementet varetages af Erhverv Randers.

 

Program

 

8:30 - 9:00 Check ind (samt kaffe, the og vand)
9:00 - 9:10 Velkomst
9:10 - 9:25 Foredrag AvXperten, Grenaa
9:30 - 9:45 Foredrag Holion Aps, Hadsten
9:50 - 10:05 Foredrag Nü DENMARK, Randers
10:10 - 10:25 Foredrag Kvadrat, Ebeltoft
10.25 - 11.00 Brunch og Bobler
11.00 - 11.45 Foredrag Helle Thorning-Schmidt med emnet 'Global Leadership'
11.45 - 12.00 Spørgsmål til Helle og tak for i dag

 

Sammen kan vi opnå mere....

 logoer

Erhverv Randers, Erhverv Favrskov, Erhverv Grenaa, Business Djursland og Lederne Kronjylland er gået sammen om at stable et fælles arrangement på benene for at styrke det fælles samarbejde og for at gøre lidt ekstra for vores medlemmerne i Kronjylland. 

Ved at gå sammen kan vi vise vores medlemmer at vi kan samarbejde på tværs af Kronjylland og har fælles fokus på at styrke både erhvervslivet og den gode ledelse. 
Vi håber på at dette er startskuddet på et langt samarbejde - for sammen kan vi opnå mere.