Digitalisering - hvad med motivationen?

08. maj 2018

Hastige forandringer, robotter, mangedobling af internethastighed, flere freelancere - hyppigere jobskifte... er nogle af de overskrifter, du støder på, når du kigger fremad.

Men hvad sker der og hvordan kommer det til at påvirke vores motivation og måde, hvorpå vi skaber motivation? 
Det er nogle af de spørgsmål, vi må stille os.

Den digitale revolution
Hvor er den teknologiske udvikling på vej hen – og hvilken indvirkning har den på os?
Thomas Terney giver os indblik i de uanede muligheder som bl.a. kunstig intelligens, robotter, 3D prints, virtual reality og genetik skaber – og hvilke krav til kundeoplevelser og individualiserede ydelser, der følger med.

Og hvad betyder det så, når det handler om motivation?

Strategisk motivation – udryd uengagement på jobbet
Hvad er strategien for motivation på arbejdspladsen og hvordan håndteres det bedst af lederen? Det har Mette Berner og Michael Meinhardt nogle bud på, hvor du bliver involveret samme med de øvrige deltagere.

Om Thomas Terney

 

thomas

Thomas Terney er ekspert i kunstig intelligens og digital disruption. Vores tilgang til hele den digitale verden er præget af vores industrielle udgangspunkt. Det gør, at vi ofte udvikler det forkerte. Men endnu mere problematisk er det, at fremtidens behov hos vores kunder ligger i den blinde vinkel. Thomas Terney guider ind i den digitale fremtid og giver en ramme for at forstå fremtiden og vores rolle som ledere, medarbejdere og privatpersoner.

Om Mette Berner og Michael Meinhardt

 

mette

Mette Berner og Michael Meinhardt har gennem de sidste årtier hjulpet ledere i arbejdet med medarbejdergrupper. Målet har altid været, at engagere gruppen i en fælles opgave og hjælpe hinanden. Mette og Michael har altid arbejdet for, at hjælpe lederen til at lykkes i denne opgave. Du vil derfor møde to motivations eksperter i medarbejderengagement.