Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Det skal give mening… Et foredrag om arbejdsglædens vigtigste forudsætning

18. marts 2019

Oplev et motiverende, inspirerende og underholdende foredrag, der vil styrke din arbejdsglæde og øge trivslen på din arbejdsplads.

Meningsløse opgaver er gift for arbejdsglæden. Derfor skal vi have mening for at have trivsel. På en arbejdsplads præget af forandringer, kan det være svært at navigere og finde sin rolle midt i forandringerne. Det skaber usikkerhed, og hvis vi endvidere har svært ved at se mening i forandringerne, truer det vores motivation for at gå på arbejde og vores generelle trivsel på arbejdspladsen. Mening er den største motivation i dag. Hvis vi kan se meningen med vores arbejde, bliver opgaverne noget, vi brænder for. Den gnist skaber arbejdsglæde.
“Det skal give mening” er et tankevækkende og oplivende foredrag, hvor du får værktøjer til at finde meningen og styrke den. Vi skal skabe meningsfulde arbejdsdage, og alle kan bidrage til, at trivsel og mening går hånd i hånd.

 


Om Nis Grønager Madsen

nis

Nis Grønager Madsen har flere års erfaring som leder og konsulent og har skrevet flere bøger om samarbejde og samskabelse. Med lune og stilfærdig humor har han nu dedikeret sit liv til at give danskerne flere meningsfulde arbejdsdage. Nis Grønager Madsen vil præsentere dig nogle tankevækkende og gribende eksempler, som du nemt kan genkende, og konkrete værktøjer til at finde mening med det, som du laver.