Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Hummel-ejer skal inspirere lokale ledere til karriereudvikling

28. september 2015

Lederne København Nord inviterer i efteråret til en konference, hvor lokale ledere og ledelsesinteresserede kan få inspiration og ny viden om, hvordan man udvikler eller planlægger sin lederkarriere. Konferencen finder sted tirsdag 6. oktober klokken 13 på Villevorde Kursuscenter i Charlottenlund. På konferencen ”Karriere – udlev dine lederdrømme” kan man opleve både erfarne ledere og dygtige rådgivere dele ud af deres bedste råd til nutidens og fremtidens ledere.

Erhvervsleder og Hummel-ejer Christian Stadil har en klar filosofi som leder, der handler om at give for at få. Med udgangspunkt i karmaloven "Alt, hvad du gør som menneske og virksomhed, har en konsekvens", giver Christian Stadil sit bud på, hvordan du kan bruge Company Karma til at udvikle dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed.

Jeg er rigtig glad for, at netop disse foredragsholdere, som har vidt forskellige perspektiver og felter inden for ledelse, kan komme og give medlemmerne inspiration og værktøjer til deres hverdag og karriereplaner.

Afdelingsformand for Lederne København Nord Henrik Tarris

Stephen Bruyant-Langer er headhunter og har været med til at placere mange topledere. Han ved, hvad der skal til for at du kan skabe en succesfuld lederkarriere. På konferencen kan du få konkrete råd til, hvordan du kan arbejde med din karriere, og hvad der skal til for at du kommer i mål uden at miste dig selv i processen.

Afdelingsformand for Lederne København Nord Henrik Tarris glæder sig især over at kunne tilbyde netop den konference, hans medlemmer efterspørger.

- Lige inden sommerferien lavede vi en undersøgelse blandt vores medlemmer, som spurgte til, hvilke arrangementer, de ville have fra Lederne. En stor del af medlemmerne hos Lederne København Nord pegede på, at værktøjer, til brug i deres hverdag som ledere og udvikling af karriere, var det vigtigste for dem, siger Henrik Tarris og fortsætter.

- Jeg er derfor rigtig glad for, at netop disse foredragsholdere, som har vidt forskellige perspektiver og felter inden for ledelse, kan komme og give medlemmerne inspiration og værktøjer til deres hverdag og karriereplaner.

Konferencen på Villevorde Kursuscenter i Charlottenlund er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne.

Kontaktoplysninger

Henrik Tarris

Afdelingsformand

Lederne København Nord

Tlf 39638693

E-mail henrik.tarris@lederne.dk

Camilla Schouw og Maja Brandenhoff Hansen

Pressemedarbejdere

Lederne

Tlf 3273 3443 / 3283 3436

E-mail csc@lederne.dk / mbr@lederne.dk