Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

UDSOLGT - Bestyrelsesarbejde – Hvad kræves der for at komme i betragtning?

26. marts 2019

Bestyrelseslokalet er blevet åbnet og nye generationer af bestyrelsesmedlemmer er på vej til gode erfaringer og oplevelser i bestyrelser og i advisory boards.

Er det noget du har tænkt på?  - så kan du få lidt inspiration tirsdag den 26. marts kl. 17.00 - 19.30 i Lunden.

Få en kort indsigt i den rolle og det ansvar, som et bestyrelsesmedlem har, samt en kort orientering om, hvad der skal til for at kunne komme i betragtning til bestyrelsesarbejde både i forhold til det lovgivningsmæssige, strategiske, forretningsmæssige og det økonomiske aspekt.

Bestyrelsesformanden.

Sanna

Hør Sanna Mari Suvanto-Harsaae fortælle om hvordan det er at sidde som bestyrelsesformand i en del store virksomheder. Sanna skiftede for ti år siden topcheftilværelsen ud med en levevej som bestyrelsesmedlem og sidder i dag i bestyrelsen hos SAS, og som formand for blandt andre Babysam, BoConcept og køkkenvirksomheden TCM Group.

Headhunteren.

Kai

Hør en af Danmarks førende headhunter, Kai Hammerich, Chair Nordic og Office Managing Director, Denmark & Sweden, Board Services, EMEA (Korn Ferry) fortælle om sine erfaringer inden for rådgivning af nordiske klienter og globale teknologi virksomheder.