Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Udenrigsministeren kom forbi

13. juni 2016

Der var fuldt hus, da Lederne Hovedstaden inviterede til møde med udenrigsminister Kristian Jensen (V) om migration og globalisering.

Flere end 100 deltagere mødte op, da Lederne Hovedstaden tirsdag den 24. maj inviterede til arrangement med udenrigsminister Kristian Jensen (V) om muligheder og udfordringer i den stigende migration og globalisering.

Hovedstaden 1

Udenrigsminister Kristian Jensen (V)

Hovedstaden 2

Ph.d. Sabrina Vittrup-Seerup

Det er afgørende, at ikke mindst ledere evner at løse de udfordringer og udnytte de muligheder, der er i de stigende antal nye borgere, der kommer til landet. Heri ligger der både et stort potentiale, men også en meget stor udfordring på de danske arbejdspladser og samfundet generelt, påpeger Jan Rossil, afdelingsformand for Lederne Hovedstaden. Man må holde sig for øje, at en meget stor del af de personer der kommer til landet, har en ganske anden tilgang til arbejdsmarkedet end hvad vi er vant til, ligesom sociale normer og kulturer er en anden end hvad vi kender til.

- Formålet med arrangementet var at sætte fokus på en af tidens vigtigste ledelsesmæssige opgaver og udfordringer: At integrere flygtninge og indvandrere godt i de danske virksomheder. Samtidig er det en fornøjelse at arbejde sammen med en organisation som JCI med så stærkt engagerede unge. Det tegner lyst for fremtidens ledelse, siger Jan Rossil.

Lederne Hovedstaden med bestyrelsesmedlem Jannie Jensen som primusmotor stod bag arrangementet sammen med med Amager-afdelingen af JCI (Junior Champer International), som er et globalt netværk for ambitiøse unge mellem 18 og 40 år, der ønsker at udvikle deres lederkompetencer.

- Lederne Hovedstaden fortsætter det rigtig gode samarbejde med JCI Amager, hvorfor der senere i år vil blive tilbudt fælles temaarrangementer, slutter Jan Rossil.  

Hovedstaden nyny

Fortæl mig mere