Om prisen

Lederne Hovedstaden ønsker at profilere lokale ledelsestalenter

Disse personer får ofte begrænset anerkendelse og knap synlighed i medierne, uanfægtet det store arbejde og den værdi de skaber i virksomheder, organisationer og i frivilligt arbejde.

Hvem kan man indstille til Tag Ansvar-prisen 2022?

Vores ønske er, at de indstillede repræsenterer Sjællands profiler på tværs af ledelsesniveauer og samfundslag. Du kan derfor indstille alle lige fra ungarbejderen, til den frivillige, til topchefen, uanset hvilket job, kulturel baggrund eller uddannelse de har. Så længe de har taget ansvar og gjort en forskel inden for de fire kategorier, fortjener de at blive hyldet.

 

Indstilling, nominering og afstemning

De indstillede til prisen nomineres af en jury, med et klart kriterium om, at de skal have taget ansvar og gjort en forskel for andre. Herefter kan alle stemme på de nominerede kandidater.

 

Kåring og prisuddeling

Tag Ansvar-prisen uddeles til en hyggelig prisfest d. 13. oktober 2022, hvor alle de nominerede ledere bliver hyldet og vinderne kåres. Aftenen byder også på et spændende oplæg. Mød juryen, vinderne og resten af de nominerede i Ledernes Mødecenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S.

 

Jurymedlemmerne

Offentliggøres senere

Tag Ansvar-prisen, Stemmeflow, Lederne