Indstil en person der går forrest

Indstil din kandidat til Tag Ansvar-prisen 2022. Du må også gerne indstille flere!

Du kan indstille i perioden d. 23. maj - 19. august 2022 (indtil kl. 12.00).

Personen skal være fra/arbejde på Sjælland.
Du kan indstille alle lige fra ungarbejderen, til den frivillige, til topchefen, uanset hvilket job, kulturel baggrund eller uddannelse de har. Så længe de har taget ansvar og gjort en forskel inden for en af de fire kategorier, fortjener de at blive hyldet.

Det er vigtigt, at du uddyber din motivation for indstillingen: - Hvad gør personen speciel, hvad har deres indsats gjort for andre, hvordan og hvorfor har personen gjort det mm.

Årets Tag Ansvar-pris uddeles i 4 kategorier:

Tag Ansvar-prisen, frivillighed, Lederne

Indstil en leder, der har fokus på at skabe resultater sammen med andre og som får fællesskaber og virksomheder til at blomstre af frivillighedens vej.

Bæredygtighed

Indstil en leder, der påtager sig et samfundsmæssigt ansvar, og skaber værdi, lokalt eller nationalt, ved at håndtere sociale, miljømæssige eller etiske udfordringer.

Tag Ansvar-prisen, Iværksætteri, Lederne

Indstil en passioneret leder, der kan og tør skabe nyt. Til lederen, der skaber fremtidens virksomheder, ser nye muligheder og bidrager til vækst.

Tag Ansvar-prisen, Trivsel, Lederne

Indstil en leder, der ved at satse på trivsel, arbejdsglæde, motivation og samarbejde har skabt unikke forretningsmæssige resultater.

Tag Ansvar-prisen, Stemmeflow, Lederne  

INDSTIL DIN KANDIDAT TIL TAG ANSVAR-PRISEN 2022

Tryk på knappen "Indstil her" eller scan QR-koden på din smartphone

 QR Tag Ansvar prisen 2022 - indstilling