Mit Lederne

Tag Ansvar-prisen 2019

Om prisen

Lederne Hovedstaden ønsker at profilere lokale ledelsestalenter

Disse personer får ofte begrænset anerkendelse og knap synlighed i medierne, uanfægtet det store arbejde og den værdi de skaber i virksomheder, organisationer og i frivilligt arbejde.

Hvem kan man indstille til Tag Ansvar-prisen 2019?

Vores ønske er, at de indstillede repræsenterer Hovedstadens profiler på tværs af ledelsesniveauer og samfundslag. Du kan derfor indstille alle lige fra ungarbejderen, til den frivillige, til topchefen, uanset hvilket job, kulturel baggrund eller uddannelse de har. Så længe de har taget ansvar og gjort en forskel inden for de fire kategorier, fortjener de at blive hyldet.

 

Indstilling, nominering og afstemning

De indstillede til prisen nomineres af en jury, med et klart kriterium om, at de skal have taget ansvar og gjort en forskel for andre. Herefter kan medlemmerne af Lederne Hovedstaden og andre stemme på de nominerede kandidater.

 

Jurymedlemmerne

Lederne, Tag Ansvar prisen, jury, Simon Boas, Kaare Danielsen, Lene Krogh, Søren Riis, Kim Kampp

Mød juryen

Juryen består af fem kyndige personer fra det danske erhvervsliv, og repræsenterer både Lederne Hovedstaden og de fire kategorier.


Kim Kampp

Kim Kampp,  Afdelingsformand Lederne Hovedstaden

Kim Kampp har en bred erhvervserfaring med opstart af 14 forskellige virksomheder siden 1992 både i og udenfor Danmark. Udover sit daglige virke som Salgs- og HR Direktør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Solvexis Consult er han ligeledes ejer af konsulentvirksomheden House of Visions, og har blandt andet stået fader til metodikkerne inden for persontype analyse og ledelsesmetodik ved navn Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset samt været brugt til foredrag og træning i og af ledere, virksomheder m.m. både i og udenfor Danmark. Kim Kampp er afdelingsformand i Lederne Hovestaden og har fingeren på pulsen, når det gælder ledelse i Hovedstaden.


Frivillighed: Lene Krogh

Frivillighed: Lene Krogh, Vicegeneralsekretær Røde Kors

Lene Krogh har arbejdet for Røde Kors i 20 år. Hun er dedikeret til at hjælpe mennesker i nød, og arbejder for at finde de bedste operationelle og bæredygtige løsninger på konkrete humanitære udfordringer i Danmark såvel som resten af verden. Røde Kors arbejder for at redde liv og ruste mennesker til at klare sig igennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber Røde Kors fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv. Røde Kors er verdens største humanitære organisation med mere end 11 millioner frivillige i 191 lande.


 Simon Boas, Tag Ansvar-prisen 2019, social ansvarlighed, Lederne Hovedstaden

Social ansvarlighed: Simon Hoffmeyer Boas, Bæredygtigheds-direktør Carlsberg Gruppen

Simon Hoffmeyer Boas brænder for at udvikle bæredygtige løsninger til virksomheder. I sin nuværende stilling som Bæredygtigheds-direktør i Carlsberg Group, er han ansvarlig for virksomhedens globale bæredygtighed strategi – Together Towards ZERO. Han har særlig interesse for at gøre bæredygtighed relevant og let tilgængelig for forbrugerne. Eksempler på dette ses i udviklingen af verdens første biobaserede ølflaske – The Green Fiber Bottle, den plastikbesparende 6-pack holdt sammen af lim – Snap Pack, Cradle-to-Cradle certificerede trykfarver – Greener Green samt plastikomslag med genanvendt materiale – R100.   


Søren Riis - Iværksætteri

Iværksætteri: Co-Founder GoMore

Søren Riis er medstifter af én af Danmarks store iværksætter-succeser, GoMore. Firmaet har lige rundet de 600.000 brugere bare i Danmark med over 45.000 samkørsler om måneden og 4000 biludlejninger. GoMore er i dag ekspanderet udover landets grænser og opererer udover Danmark både i Frankrig, Spanien, Norge og Sverige. På et globalt plan tæller virksomheden tæt på 1.7 mio. brugere og over 200.000 samkørsler om måneden. Medinvestorer i GoMore er Jesper Buch stifter af Just Eat og Tiger Kædens Lennart Lajboschitz.


Kaare Danielsen, Lederne tag Ansvar-prisen, lederne Hovedstaden

Arbejdsglæde: Kaare Danielsen, Stifter og direktør for Jobindex

Kaare Danielsen er stifter bag én af landet største internet succeser og det største jobmarked Jobindex, med over 20.000 jobannoncer, 130.000 CV'er og over 800.000 unikke brugere om måneden. Udover Jobindex's store kommercielle succes har de udmærket sig ved at sætte jobglæde og trivsel på dagsorden gennem deres store påvirkning af jobmarkedet. Hvilket de blandt andet har gjort ved, at medarbejdere giver deres vurdering af nuværende og tidligere arbejdspladser, så det bliver lettere for alle at finde de gode arbejdspladser. Fordi, som de selv siger, hvis vi får mere jobglæde i hverdagen, er vi alle vindere.

Tag Ansvar-prisen 2019, Lederne, Lederne Hovedstaden, ledelse