Mit Lederne

Tag Ansvar-prisen 2019

Tag Ansvar-prisen 2019

08. oktober 2019

God ledelse er fundamentet for vækst og trivsel på arbejdspladsen. Vi hylder lokale ledere, der tager ansvar ved en stor prisuddeling d. 8. oktober i København.

Lederne, Tag Ansvar-prisen, 2019

Årets Tag Ansvar-pris uddeles inden for 4 kategorier:

Frivillighed, Social ansvarlighed, Iværksætteri og Arbejdsglæde.

Vinderen bliver kåret d. 8 oktober. Tag Ansvar-prisen uddeles til en stor prisfest, hvor alle nominerede ledere bliver hyldet og vinderne kåres. Aftenen byder også på et spændende oplæg fra Claus Meyer, der fortæller sin historie om at følge sig hjerte, hvilket han har gjort med alt lige fra projekter i Vridsløselille Statsfængsel til New York City. Mød juryen, vinderne og resten af de nominerede i Ledernes Mødecenter, alt imens du nyder lidt hyggemusik, networking og en let anretning. Vi glæder os til at se dig!

 

Tag Ansvar-prisen 2019, Lederne, Lederne Hovedstaden, ledelse 
Stemningsbillede fra Tag Ansvar-prisen 2017 i Ledernes Mødecenter

Tilmeld dig prisuddelingen den 8. oktober i København (gratis, tilmelding påkrævet)

Tag ansvar   sidste aars vinder

Her kan du læse om tidligere vindere af Lederne Hovedstadens Tag Ansvar-pris.

Programmet for Tag Ansvar-prisuddelingen 2019

Dørene åbner kl. 16.30, hvor der vil være en let anretning inden det officielle program starter kl. 17.30 - 21.00

  • Velkomst v/ Kim Kampp
  • Pep-talks fra jurymedlemmerne og præsentation af de nominerede
  • Netværkslounge
  • Oplæg v/ Claus Meyer - at følge sit hjerte; og elske det man gør
  • Paneldebat v/ Claus Meyer og jurymedlemmer
  • Kåringer af vinderne

Nøglepersoner

Hovedoplægsholder, Claus Meyer

Claus Meyer, Lederne, Tag Ansvar-prisen 2019, Lederne Hovedstaden, iværksætteri

Gastronomisk iværksætter, og en af Danmarks mest kendte kokke

Claus Meyer startede sin karriere hos en lokal bager i Sundby, da han var 7 år. Som bare 20-årig lavede han, fra sin to-værelset lejlighed i København, sit første officielle måltid "ud af huset", og siden da er det gået stærkt.

Hør Claus fortælle, hvordan han i mere end 30 år gennem et utrætteligt iværksætteri og oftest med velsmag som våben, har forsøgt at frisætte uforløste potentialer. I den danske madkultur og i det Nordiske Køkken. Fra Vridsløselille Statsfængsel til købstaden Sakskøbing, frugtplantage på Lilleø over La Paz´ slumkvarterer og senest i New York City.

Claus Meyer formulerer ikke langsigtede planer for sit liv, og omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv. Han har fulgt sit hjerte på rejsen og blandt andet været drevet af glæden ved at se andre mennesker komme på sporet af noget, som de brænder for.

Mød juryen

Juryen består af fem kyndige personer fra det danske erhvervsliv, og repræsenterer både Lederne Hovedstaden og de fire kategorier.


Kim Kampp

Kim Kampp, Afdelingsformand Lederne Hovedstaden

Kim Kampp har en bred erhvervserfaring med opstart af 14 forskellige virksomheder siden 1992 både i og udenfor Danmark. Ud over sit daglige virke som Salgs- og HR Direktør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Solvexis Consult er han ligeledes ejer af konsulentvirksomheden House of Visions, og har blandt andet stået fader til metodikkerne inden for persontype analyse og ledelsesmetodik ved navn Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset samt været brugt til foredrag og træning i og af ledere, virksomheder m.m. både i og uden for Danmark. Kim Kampp er afdelingsformand i Lederne Hovestaden og har fingeren på pulsen, når det gælder ledelse i Hovedstaden.  


Frivillighed: Lene Krogh

Frivillighed: Lene Krogh, Vicegeneralsekretær Røde Kors

Lene Krogh har arbejdet for Røde Kors i 20 år. Hun er dedikeret til at hjælpe mennesker i nød, og arbejder for at finde de bedste operationelle og bæredygtige løsninger på konkrete humanitære udfordringer i Danmark såvel som resten af verden. Røde Kors arbejder for at redde liv og ruste mennesker til at klare sig igennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber Røde Kors fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv. Røde Kors er verdens største humanitære organisation med mere end 11 millioner frivillige i 191 lande.


  Simon Boas, Tag Ansvar-prisen 2019, social ansvarlighed, Lederne Hovedstaden

Social ansvarlighed: Simon Hoffmeyer Boas, Bæredygtigheds-direktør Carlsberg Gruppen  

Simon Hoffmeyer Boas brænder for at udvikle bæredygtige løsninger til virksomheder. I sin nuværende stilling som Bæredygtigheds-direktør i Carlsberg Group, er han ansvarlig for virksomhedens globale bæredygtighed strategi – Together Towards ZERO. Han har særlig interesse for at gøre bæredygtighed relevant og let tilgængelig for forbrugerne. Eksempler på dette ses i udviklingen af verdens første biobaserede ølflaske – The Green Fiber Bottle, den plastikbesparende 6-pack holdt sammen af lim – Snap Pack, Cradle-to-Cradle certificerede trykfarver – Greener Green samt plastikomslag med genanvendt materiale – R100. 


Søren Riis - Iværksætteri

Iværksætteri: Co-Founder GoMore

Søren Riis er medstifter af én af Danmarks store iværksætter-succeser, GoMore. Firmaet har lige rundet de 600.000 brugere bare i Danmark med over 45.000 samkørsler om måneden og 4000 biludlejninger. GoMore er i dag ekspanderet udover landets grænser og opererer udover Danmark både i Frankrig, Spanien, Norge og Sverige. På et globalt plan tæller virksomheden tæt på 1.7 mio. brugere og over 200.000 samkørsler om måneden. Medinvestorer i GoMore er Jesper Buch stifter af Just Eat og Tiger Kædens Lennart Lajboschitz.


Kaare Danielsen, Lederne tag Ansvar-prisen, lederne Hovedstaden

Arbejdsglæde: Kaare Danielsen, Stifter og direktør for Jobindex

Kaare Danielsen er stifter bag én af landet største internet succeser og det største jobmarked Jobindex, med over 20.000 jobannoncer, 130.000 CV'er og over 800.000 unikke brugere om måneden. Udover Jobindex's store kommercielle succes har de udmærket sig ved at sætte jobglæde og trivsel på dagsorden gennem deres store påvirkning af jobmarkedet. Hvilket de blandt andet har gjort ved, at medarbejdere giver deres vurdering af nuværende og tidligere arbejdspladser, så det bliver lettere for alle at finde de gode arbejdspladser. Fordi, som de selv siger, hvis vi får mere jobglæde i hverdagen, er vi alle vindere.