Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tag Ansvar-prisen 2018

06. november 2018

God ledelse er fundamentet for vækst og trivsel på arbejdspladsen. Vi hylder lokale ledere, der tager ansvar ved en stor prisuddeling d. 6. november i København.

Årets Tag Ansvar-pris uddeles inden for 4 kategorier:

Frivillighed, Social ansvarlighed, Iværksætteri og Trivsel.

 

Vinderen bliver kåret d. 6 november. Tag Ansvar-prisen uddeles til en stor prisfest, hvor alle nominerede ledere bliver hyldet og vinderne kåres. Tine Gøtzsche er facilitator, og der vil være jazz, networking og en let anretning. Mød juryen, vinderne og resten af de nominerede til afterparty i Ledernes Mødecenter. Vi glæder os til at se dig!

Stemmeflow Tag Ansvar-prisen 2018

Tag ansvar   sidste aars vinder
Her kan du læse om sidste års vindere af Lederne Hovedstadens Tag Ansvar-pris
Stemningsbillede fra Tag Ansvar-prisen 2017 i Ledernes Mødecenter
Tilmeld dig prisuddelingen den 6. november i København (tilmelding påkrævet)

Nøglepersoner

Hovedoplægsholder

Offentliggøres senere

Facilitator, Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche er uddannet journalist fra DJH, erhvervssproglig korrespondent i fransk og spansk og har boet og læst i Spanien og Frankrig.

Hun indledte sin karriere på TV 2 Lorry, men har siden DR2 startede i 1996 været ansat i DR. I det seneste lille årti har hun været vært på TV Avisen, og tidligere har hun bestyret DR-programmer som DR2 Udland, Profilen, Deadline, Temalørdag og P1Debat, ligesom hun løbende har været vært og kommentator på danske og internationale begivenheder, herunder valgdebatter, statsministerdueller og store politiske og kongelige begivenheder.

Tine stoppede i DR d. 1. september 2018 og arbejder i dag som selvstændig med et bredt fokus på konferencer, interviews, foredrag og de muligheder for nye samarbejder, som et frit arbejdsliv giver.

Mød juryen

Juryen består af fem kyndige personer fra det danske erhvervsliv, og repræsenterer både Lederne Hovedstaden og de fire kategorier.


Kim Kampp

Kim Kampp, Afdelingsformand Lederne Hovedstaden

Kim Kampp har en bred erhvervserfaring med opstart af 14 forskellige virksomheder siden 1992 både i og udenfor Danmark. Udover sit daglige virke som Salgs- og HR Direktør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Solvexis Consult er han ligeledes ejer af konsulentvirksomheden House of Visions, og har blandt andet stået fader til metodikkerne inden for persontype analyse og ledelsesmetodik ved navn Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset samt været brugt til foredrag og træning i og af ledere, virksomheder m.m. både i og udenfor Danmark. Kim Kampp er afdelingsformand i Lederne Hovestaden og har fingeren på pulsen, når det gælder ledelse i Hovedstaden.


Trivsel: Lars Andersen

Trivsel: Lars Andersen, Arbejdsmiljøchef Lederne

Lars Andersen er arbejdsmiljøchef i Lederne og har ansvaret for det politiske arbejde med ledere og ledelse i forhold til emner som arbejdsmiljø, trivsel, sygefravær og sundhed. Han har mere end 20 års erfaring med rådgivning og undervisning af ledere og medarbejdere omkring forebyggelse og håndtering af stress.


Frivillighed: Lene Krogh

Frivillighed: Lene Krogh, Vicegeneralsekretær Røde Kors

Lene Krogh har arbejdet for Røde Kors i næsten 20 år. Hun er dedikeret til at hjælpe mennesker i nød, og arbejder for at finde de bedste operationelle og bæredygtige løsninger på konkrete humanitære udfordringer i Danmark såvel som resten af verden.


Social ansvarlighed: Simon Hoffmeyer Boas

Social ansvarlighed: Simon Hoffmeyer Boas, CSR-direktør Carlsberg Gruppen

Simon Hoffmeyer Boas har mere end 10 års erfaring med at udvikle bæredygtige løsninger til virksomheder. I sin nuværende stilling som CSR-direktør i Carlsberg Group, er han ansvarlig for virksomhedens globale bæredygtighed strategi – Together Towards ZERO. Han har særlig interesse for at gøre bæredygtighed relevant og let tilgængelig for forbrugerne. Et eksempel på dette ses i udviklingen af verdens første biobaserede ølflaske – The Green Fiber Bottle. 

Søren Riis - Iværksætteri

Iværksætteri: Søren Riis, Co-Founder GoMore

Søren Riis er én af de to hjerner bag GoMore. Sammen med Matias Møl Dalsgaard så han en udfordring, og i 2005 udviklede de en løsning; Danmarks førende portal for samkørsel, GoMore. Søren Riis var sidste år selv nomineret i kategorien ”iværksætteri”, og har om nogen øje for at se nye muligheder for vækst og innovation.

Programmet for Tag Ansvar-prisuddelingen 2018

17:30: Velkomst
17:35: Opstart
17:50: Pep-talks fra jurymedlemmerne og præsentation af de nominerede
19:10: Netværkslounge
19:40: Oplæg ved vores hovedoplægsholder
20:00: Paneldebat
20:30: Kåringer
21:00: Afterparty