Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

UDSOLGT - Savanneaften – Tag familien med i ZOO efter lukketid

22. august 2017

Lederne Hovedstaden inviterer dig og din familie til en magisk aften på Zoo´s savanne efter lukketid.

Se aftensolens stråler bade i det bakkede landskab i et gyldent skær og spot flodhestene, når en kærkommen kølig brise får dem til at komme prustende op til overfladen. Oplev næsehornene, der dovent vifter fluer væk med halen, og hør løven i det fjerne, når den med sit dybe gutturale brøl ønsker aftenen velkommen.

På denne Savanneaften i Zoo kan du invitere din familie med på en stemningsfyldt og spændende rejse med et særligt afrikansk program. Via veloplagte speaks og oplæg får I et fascinerende indblik i dyrenes dagligdag på savannen, I møder afrikanske dyr som giraffer, næsehorn, zebraer, strudse og flodheste, og I får lov at være med på første række, når dyrene bliver aktiveret.

Program

19.00: Velkomst

19.15: Løver fodres

20.00: Næsehornene fodres

20.30: Girafferne fodres - indenfor

21.00: Flodhestene fodres

21.30: Savannes dyr fodres uden for ved undulaterne

 

19-22:
Workshop: 
Savanneworkshop med skind/kranier - lav smykker af horn - armbånd af skind (ved girafhuset) Udforsk skind og kranier fra savannens dyr og find ud af fra hvilket dyr kranierne stammer fra.

 

En Zoomedarbejder fortæller sjov viden om dyrene og viser hvordan I kan lave et fint armbånd af skind fra savannens dyr og hvordan I kan forvandle et kohorn til et smykke

zoo

Arrangementet er desværre udsolgt

Deltagelse er gratis og det er muligt at tage 1 ledsager + 2 børn med. Ønsker man at tage et ekstra barn med ud over 2 børn koster det 250 kr. pr. barn

 

No Show Fee:

Da vi har en stor tilslutning til vores events, – er vi nødt til at opkræve et No Show Fee 250 kr. pr. person, hvis man ikke har aflyst sin deltagelse senest den 20 august. Således at vi sikrer at så mange kan få glæde af vores arrangementer som muligt.