Mit Lederne

Arrangementer

UDSOLGT - Flere jobsamtaler? - Ja tak!

30. oktober 2019

Vil du gerne have praktiske eksempler på, hvordan du skal arbejde med din jobsøgning, så du ikke spilder din tid, og kommer til flere jobsamtaler? Så er det her den rigtige workshop for dig.

På workshoppen lærer du at:

  • Ringe på stillingsopslaget og stille de rigtige spørgsmål, som ikke spilder arbejdsgiverens tid
  • Skabe et resultatorienteret CV og en fremadrettet ansøgning, der får dig til samtale
  • Få kontrol over jobsamtalen og vise gennemslagskraft
  • og meget, meget mere...

Workshoppen tager udgangspunkt i, hvordan andre har haft succes i deres jobsøgning, hvad markedet efterspørger af en jobsøger, og hvordan jobsøgningen ser ud gennem rekrutteringspersonens øjne.

Du vil gennem konkrete opgaver finde din egen vej til en succesfuld jobsøgningsproces, og via effektive værktøjer og simple strategier være i stand til at føre den ud i livet. Workshoppen afholdes af jobsøgningsekspert Ricki Nielsen, som løbende indsamler viden gennem sit store rekrutteringsnetværk og de tusindvis af jobsøgende, han møder hvert år.

Medbring et relevant stillingsopslag og 2 kopier af dit CV på papir til workshoppen.


Om Ricki Nielsen

Ricki

Frygt sælger bedre end 5 gode tips, men hvorfor bliver der skrevet så meget om alt det, du ikke skal gøre? Hvorfor kan mange af dem, der rekrutterer, ikke give konkrete råd til, hvad der virker? Mange jobsøgende får hjælp til deres jobsøgning fra en bekendt, som enten arbejder i HR, en ledende stilling eller en anden funktion, hvor de har prøvet at rekruttere, men de ved faktisk ikke altid, hvad der virker.

Ricki har gennem de sidste 10 år arbejdet med hvordan andre har haft succes i deres jobsøgning, hvad markedet efterspørger af en jobsøger, og hvordan jobsøgningen ser ud gennem rekrutteringspersonens øjne.