Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Ny formand "Tager Ansvar" for Lederne Himmerland

23. marts 2017

Jens ottoI 2017 kører Lederne en stor landsdækkende kampagne under overskriften ”Tag Ansvar”. I Lederne Himmerland har vi netop afholdt vores årlige generalforsamling. Her takkede vi Steen Knørr for hans store indsats som formand igennem 16 år. Som afløser for Steen valgte generalforsamlingen at følge afdelingsbestyrelsens indstilling om at overdrage formandsansvaret til Jens Otto Størup.

Jens Otto Størup er 49 år og har siden 2011 været direktør for Nordjyllands Trafikselskab. Hans karriere har budt på lederjobs i meget forskellige brancher og han har blandt andet arbejdet som leder i KMD og på Nordsøen Oceanarium & Forskerpark i Hirtshals.

Men faktisk startede det hele i Lederne, hvor han var administrationschef for 20 år siden. Nu er han tilbage i Lederne, men denne gang som medlemsvalgt formand for en af organisationens 19 lokalafdelinger.

Formålet med lokalafdelingerne i Lederne er, at vi skal tilbyde medlemmerne nogle spændende arrangementer, netværksaktiviteter og meget mere. Derudover skal vi forsøge at gøre Lederne synlig som et talerør for god ledelse og ledere – med et lokalt præg. Her i foråret afholdes der en konference i Aalborg som en del af Ledernes Konference Tour. Oplægsholderne er Arne Nielsson, mental coach og tidligere eliteroer og lufthavnsdirektør Søren Svendsen. Konferencen er udsolgt, men mere er på trapperne til efteråret.

Har du et godt bud på, hvordan vi som ledere, kolleger og lokalafdeling kan lave noget udviklende for dig som leder i Nordjylland, så tøv ikke med at kontakte Jens Otto Størup eller andre fra Lederne Himmerlands bestyrelse. De er klar til at Tage Ansvar.