Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

To ledere i verdensklasse til generalforsamlingen

26. marts 2019

Lederne Himmerland inviterer alle medlemmer til et inspirerende møde med to af de mest hotte virksomhedsledere i Nordjylland. Den ene er årets leder, Lasse Rich Henningsen, Direktør, Musikkens Hus. Den anden er Christian Helweg, Iværksætter, Råt & Godt. Det sker lige efter vores generalforsamling.

lasse

Årets leder 2018, Lasse Rich Henningsen, direktør for Musikkens Hus i Aalborg

”Jeg bruger rigtig meget tid på at sikre, at organisationen har det godt. At vi har de rette kompetencer til udføre de opgaver, der skal udføres i virksomheden, og at de mennesker, der er herinde, arbejder med det, de gør bedst og med det, der giver dem mental energi. For hvis ikke de gør det, så bliver det sådan en amputeret virkelighed, så bliver det ikke et succesfuldt projekt.”

Lasse Rich Henningsen har som adm. direktør for Musikkens Hus i Aalborg skabt stigende vækst og øget kundetilfredshed. Mød den nordjyske kulturboss og hør ham fortælle om sin ledelsesstil, sine værdier og visioner - og om magt og ydmyghed.

raat

Christian Helweg, Råt og Godt  - En Nordjysk iværksættervirksomhed med et socialt sigte
I Aalborg ligger den socialøkonomiske virksomhed Råt og Godt. Her forsøger Christian Helweg at få unge på kanten af samfundet tilbage i uddannelse.

Råt & Godt har som slogan at mennesker og materialer skal have en ekstra chance. Derfor arbejder de primært med at udvikle de unge mennesker til at gå videre i uddannelsessystemet.

Christian Helweg, der er født og opvokset i Aarhus. Her tog han en HHX med speciale i iværksætteri og innovation, hvor interessen for iværksætteri først blev vakt til live. Senere efter en tur til Paris blev det til serviceøkonom i Randers med speciale i Hotel- og restaurationsdrift. Og endelig en videreuddannelse og job i hovedstaden.  

Generalforsamling 2019

Generalforsamling i Lederne Himmerland afholdes den 26. marts 2019 kl. 17:00 i Musikkens Hus, Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

Dagsorden for generalforsamlingen:

1.Valg af dirigent
2.Formandens beretning
3.Regnskab og budget
4.Behandling af indkomne forslag
5.Valg
6.Eventuelt

Samtlige bestyrelsesmedlemmer vælges for to år ad gangen. I ulige år vælges formand og 1-2 bestyrelsesmedlemmer. I lige år vælges næstformand, kasserer og 1-2 bestyrelsesmedlemmer.

Forslag, herunder navne på kandidater til valg til bestyrelsen, der ønskes behandlet af afdelingens generalforsamling, må være afdelingens formand (Jens Otto Størup,  jens.otto.stoerup@lederne.dk ) i hænde skriftligt senest otte dage inden afdelingsgeneralforsamlingens afholdelse.