Ny forperson og et nyt bestyrelsesmedlem i Lederne Fyn

På den nyligt afholdte generalforsamling for Lederne Fyn blev Lars Jensen valgt som forperson og Annette Lindeman Carlsen valg som bestyrelsesmedlem.

Om Lars Jensen

Lars Jensen 

Lars Jensen er 53 år. Han er oprindelig uddannet rustfast klejnsmed, og har de sidste 16 år været medlem af Lederne. Han har gennem årene varetaget forskellige lederstillinger, og sidder i dag som adm. direktør i Claus Andersen Rustfri Stål A/S.
Ud over bestyrelsesarbejdet i Lederne Fyn deltager Lars Jensen også i flere andre organisationer, blandt andet:

  • Beskæftigelsesalliancen i Odense Kommune, hvor formålet er at øge beskæftigelsen i Odense Kommune.
  • Mangfoldighedscharter Odense, som består af et netværk på 200 virksomheder, der arbejder for, at man bruger mangfoldighed som ressource på arbejdspladserne.
  • Medlem af det lokale uddannelsesudvalg for smede- og maskinteknik på SDE i Odense

 

Om Annette Lindeman Carlsen

Anette
 
Annette Lindeman Carlsen er 50 år. Hun er chefkonsulent ved Industriens Uddannelser – Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF), der repræsenterer bl.a. Dansk Industri og CO-industri. Her rådgiver hun om mulighederne for uddannelse og kompetenceudvikling i industrivirksomheder. Hun har 12 års erfaring fra en erhvervsskole, hvor hun de sidste par år var uddannelses- og afdelingsleder. Hun er oprindelig uddannet klejnsmed.

Hun er næstformand i Bogø Pumpemølle samt aktivt medlem i en gruppe, der kaldes Forskønningsgruppen, som ligeledes er lokalforankret.