Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Hvorfor skal jeg deltage i et LederNetværk?

24. november 2016

Når du engagerer dig i et netværk, får du mulighed for at skabe professionelle relationer, og samtidig får du også mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer.

I LederNetværk vil du møde ledere på alle niveauer og fra alle typer af virksomheder og organisationer. Her får I en unik mulighed for at etablere en netværksgruppe sammen, som I kan drive og udvikle.
Fælles for netværkene er, at alle har mulighed for at præge indhold og omfang af netværksmøderne. Medlemmerne i netværket "Ledelse, Strategi & Forretningsudvikling" hos Himmerland har stor glæde af, at møderne faciliteres på de enkelte medlemmers arbejdspladser, hvor man får lejlighed til at profilere virksomheden. Der afholdes også netværksaktiviteter, der styrker sammenholdet i netværket.

Mulighederne for at blive medlem af netværksgrupper og deltage i netværksarbejde har aldrig været større. Lige fra netværk med fokus på at skabe forretning, fremme brancheinteresser eller til smalle interessenetværk. Grupperne i LederNetværk giver dig mulighed for, sammen med andre ledere, at arbejde med problemstillinger inden for ledelse og ikke mindst inden for de specifikke områder, som grupperne hver i sær fokuserer på.

To af de helt store styrker ved LederNetværk er, at ingen har kommercielle interesser i netværket, og at grupperne drives på frivillig basis af gruppemedlemmerne. Det sikrer, at tilgangen til netværksarbejdet tager udgangspunkt i, hvad og hvordan man selv kan bidrage til gruppens drift og udvikling, som styrker den faglige og personlige udvikling for den enkelte deltager.

Hvad får man så retur, når man netværker?
Det handler om, at du selv giver noget og på den baggrund får noget igen. Netværket giver lederne mulighed for at bidrage med egne erfaringer og kompetencer, som kan være til inspiration for andre.

Læs mere om dine muligheder for at indgå i et spændende netværk på Fyn, der matcher dine forventninger.

God fornøjelse.

LederNetværk