Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Generaldirektør i DR skal inspirere lokale ledere til karriereudvikling

09. september 2015

Lederne Fyn inviterer i efteråret til en konference, hvor lokale ledere og ledelsesinteresserede kan få inspiration og ny viden om, hvordan man udvikler eller planlægger sin lederkarriere. Konferencen finder sted onsdag den 30. september klokken 13 i Odense Congress Center. På konferencen ”Karriere – udlev dine lederdrømme” kan man opleve både erfarne ledere og dygtige rådgivere dele ud af deres bedste råd til nutidens og fremtidens ledere.

Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR, giver sit bud på, hvad der skal til for at skabe og styrke sin karriere, hvor vigtige beslutninger skal træffes og føres ud i livet. Hun sætter fokus på, hvordan ledere samler det rigtige hold og træffer de rigtige personlige beslutninger for at gøre karriere.

De tre oplægsholdere med tre forskellige baggrunde er meget inspirerende forbilleder inden for ledelsesudvikling, som vi ledere kan lære meget af

Karsten Kjærby, afdelingsformand Lederne Fyn

Henrik Bjørke, director i Capacent People Group, har gennem mere end 25 års erhvervserfaring bestridt lederstillinger i større danske og internationale organisationer. Han giver gode råd til, hvilke elementer ledere med fordel bør arbejde med for at skabe en lovende karriere.

Tinna C. Nielsen, antropolog og førende Nudging ekspert, introducerer begrebet Inclusion Nudges, som ledere kan bruge til at ændre egen og andres adfærd, styrke karrieren og gøre organisationer mere innovative og inkluderende. Hun giver ledere råd og værktøjer til at avancere sit eget og medarbejdernes fulde potentiale.

Afdelingsformand for Lederne Fyn Karsten Kjærby ser frem til at få inspiration til, hvordan man som leder styrker sin karriere og udnytter sit fulde potentiale.

- Maria Rørbye Rønn har stået i spidsen for en stor omvæltning i DR med upopulære, men nødvendige beslutninger, og jeg ser virkelig frem til at høre hendes fortælling om, hvordan hun har håndteret det, og hvad hun har lært af det både personligt og fagligt. De tre oplægsholdere med tre forskellige baggrunde er meget inspirerende forbilleder inden for ledelsesudvikling, som vi ledere kan lære meget af, siger Karsten Kjærby.

Konferencen i Odense Congress Center er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne. Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer.

Kontaktoplysninger

Karsten Kjærby

Afdelingsformand

Lederne Fyn

Tlf. 2112 5587

E-mail karsten.kjaerby@lederne.dk

 

Camilla Schouw og Maja Brandenhoff Hansen

Pressemedarbejdere

Lederne

Tlf 3273 3443 / 3283 3436

E-mail csc@lederne.dk / mbr@lederne.dk