Intelligent Leadership

Under overskriften, Leading your Business to Future Succes – fra konventionel ledelse til intelligent lederskab, sætter Lederne Fyn i samarbejde med HUMI, fokus på Fremtidens Lederskab med Emotionel Intelligens.

HUMI

Fire innovative indlægsholdere, vil hver især komme med deres bud på fremtidens lederskab, belyst igennem deres ledelsesmæssige transformation, deres afsæt i et stærkt ledelsesgrundlag samt, hvordan fremtiden stiller krav om et paradigmeskifte i ledelsesroller og kompetencer. 

Mød indlægsholderne:
 
PerFacilitator og grundlægger af konsulentvirksomheden HUMI – Per Poulsen
Per Poulsen har som tidligere leder og personaleudviklingschef i A.P. Møller og grundlægger af konsulentfirmaet HUMI, 25 års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer, baseret på Emotionel Intelligens og er en af landets førende specialister indenfor praktisk anvendt Emotionel Intelligens.
 
jens
CEO i Hydac A/S og Co-sponsor af Thinkers50 - Jens Haugaard
Jens Haugaard taler blandt andet om den “radigale” ledelsesmæssige transformation: ”From More To Better”, som Hydac er i, hvor ord som bæredygtighed, værdier, arbejdsglæde, medbestemmelse og selvværd tæller mere end top- og bundlinje.
 
Soeren
Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur of the Year – Søren Smedegaard Hvid
Søren Smedegaard Hvid vil fortælle, hvordan det at gå fra en gammeldags traditionel ledelsesfacon til et stærkt fælles ledelsesgrundlag, har styrket EY Fyn. Derudover vil Søren komme med sit bud på, hvordan Emotionel Intelligens bidrager til udvikling og nytænkning. Herunder, hvad han oplever er årsagen til, at EY Fyn fastholder momentum og tempo på vækst.

Runi
CEO og Co-Founder i Speak – Runi Hammer
Steffen Ørnemark og Runi Hammer sætter fokus på behovet for et paradigmeskifte i ledelsesrollen. Runi Hammer kommer med sit bud på, hvilken bane fremtidens ledere skal spille på, for at tiltrække kompetent arbejdskraft nu og i fremtiden.
 
Steffen
Programchef for Aarhus Universitetshospital – Steffen Ørnemark
Steffen Ørnemark og Runi Hammer sætter fokus på behovet for et paradigmeskifte i ledelsesrollen. Med afsæt i nogle af landets største innovative forandringsprojekter belyser Steffen Ørnemark, hvordan den hastige udvikling i kunstig intelligens ændrer kravene til fremtidens ledelseskompetencer.
 

 

Program

13.45 Åben for registrering

14.00 Konferencen starter
Velkommen v/ Lederne Fyn – Jerry Vinther
Emotionel Intelligens, fremtidens mentale bæredygtighed v/ facilitator Per Poulsen, HUMI

14.30 Et Emotionelt Intelligent ledelsesperspektiv v/ CEO i Hydac A/S og Co-sponsor for Thinkers50, Jens Haugaard

15.15 Pause

15.30 Transformerende lederskab v/ Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Søren Smedegaard Hvid

16.15 Pause - rundvisning af Severin

16.45 Perspektivering v/ facilitator Per Poulsen, HUMI

17.00 Forretningsudvikling og potentiale - Emotionel Intelligens og kunstig intelligens v/ CEO og Co-founder i SPEAK A/S Runi Hammer og Programchef for Aarhus Universitetshospital Steffen Ørnemark

17.45 Afrunding af konferencen v/ facilitator Per Poulsen, HUMI og Jerry Vinther, Lederne Fyn

18.00 Netværk Severin serverer en let tapas anretning

19.00 Tak for i dag og kom godt hjem

Yderligere oplysning om program se her.