Ansættelsesvilkår A-kassen Kurser og uddannelser Ledelse og Karriere LederNetværk Lokale afdelinger
Print Bookmark and Share

Konkurs

Lederne kan hjælpe dig med at anmelde dit krav til Lønmodtagernes Garantifond (LG) og køre sagen for dig. Hvis du ønsker det, skal du vælge den første blanket. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, beder vi dig om at give os alle de relevante oplysninger i forhold til konkursen.

Derudover skal du også udfylde en digitalt anmeldelsesblanket til LG. Du finder blanketten via linket nedenfor.

Det er vigtigt, at du omhyggeligt læser vejledningen igennem, inden du går i gang med at udfylde den digitale anmeldelsesblanket. Du finder vejledningen via linket nedenfor.

Hvis du ønsker at få hjælp fra Lederne til at få anmeldelsesblanketten gennemgået, skal du være opmærksom på at, du først må indsende den digitale anmeldelsesblanket, når du har været i kontakt med os.
 
Du har selv ansvar for, at den digitale anmeldelsesblanket bliver rettidigt indsendt til LG, da det kun er dig, der kan gøre dette via dit personlige NemID.

LG har en gennemsnitlig sagsbehandlingstid på cirka syv uger. Du har mulighed for at ansøge om et rentefrit lån hos os i den periode. Ved din første låneansøgning kan du søge om et lån på op til 55.000 kroner. Lånet dækker de første tre måneder. Herefter kan du ansøge om tre lån á 15.000 kroner - ét hver måned.

Spørgsmål om konkurs og rekonstruktion?

Igangværende sag?
Hvis du har problemer med at åbne breve eller problemer med datovisning og valg af dato på efterlønskort, dagpengekort eller jobloggen, skal du gøre som beskrevet her
Ring til os
Vi sidder klar til at hjælpe 3283 3283
Brug for teknisk support?Ring: 3283 3639
-alle hverdage 9-15
Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S
Kontakt Lederne