Ansættelsesvilkår A-kassen Kurser og uddannelser Ledelse og Karriere LederNetværk Lokale afdelinger
Print Bookmark and Share

Ledernes KarriereHjul: Hvem er du?Dine faglige færdigheder er vigtige, men dine personlige kompetencer får større og større betydning som ledelseskompetencer. Det forventes, at du som leder bruger dig selv og dine personlige egenskaber til at udfylde din lederrolle.

I dag forventer omverdenen, at du som leder investerer dig selv og din person for at kunne løse dine ledelsesopgaver. Lederskabet er med andre ord personligt.

En vigtig forudsætning for, at du kan udfylde din lederrolle, er derfor, at du har indsigt i dine personlige værdier og kompetencer. Sæt tid af til selvrefleksion – også selv om du har en travl hverdag.

Når du er bevidst om dine værdier og handler efter dem, vil du som både leder og menneske fremstå med troværdighed. Du vil samtidig have lettere ved at træde i karakter i lederrollen, fordi du ved, hvorfor du handler eller vælger, som du gør. Du vil have lettere ved at være tro mod dig selv.

På de næste sider finder du Ledernes værktøjer, som du kan bruge til at blive afklaret om dine værdier og dine kompetencer. Du finder også et værktøj, der kan hjælpe dig til at blive bevidst om hvilke kompetencer, du har i spil, når du bruger dig selv optimalt og skaber gode resultater.

Kend dine værdierKend dine kompetencerKend dine succeshistorierVærktøj & Guides


Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S