Lederne følger dig gennem hele din karriere – uanset hvor du skal hen

Når specialet er afleveret, og erhvervslivet kalder, står Ledernes Hovedorganisation klar til at hjælpe dig godt fra start i din karriere og give dig et forspring i karriereræset.

Unge mennesker.

Med Ledernes Hovedorganisation får du hjælp, støtte og rådgivning i alle faser af dit arbejdsliv – både der, hvor du er nu, og der, hvor du gerne vil hen en dag.

Kom godt fra start i din karriere

  • Udvikl dig gennem hele din karriere med vores arrangementer og ledelseskurser
  • Benyt vores gratis ledelsesværktøjer
  • Få rådgivning om karrierevalg og jura


Tre organisationer i én

Ledernes Hovedorganisation er en fagorganisation, der består af tre organisationer:
Lederne for ledere og betroede medarbejdere; PRO for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt; og Virksom for selvstændige.

Alle organisationerne er politisk uafhængige. Det betyder, at vi først og fremmest varetager medlemmernes interesser.

LÆS MERE OM LEDERNE, PRO OG VIRKSOM

Når du bliver leder eller særligt betroet medarbejder

Lederne

Når du i løbet af din karriere bliver leder eller betroet medarbejder, så er Lederne organisationen for dig. Hos Lederne er vi specialiseret i ledelse, og vi arbejder ud fra visionen om at "gå foran dem, der går forrest". Du kan finde viden om de nyeste trends, bøger og undersøgelser inden for ledelse, så du altid er opdateret.

Lederne er Danmarks største interesseorganisation for alle ledere og særligt betroede medarbejdere, såsom projektansvarlige, tekniske rådgivere eller andre ansatte med en form for særlig dispositionsret.

Hos Lederne får du:

Hjælp til lønforhandlingen
Det kan være svært at forhandle løn, men med de rigtige værktøjer, argumenter og en klar strategi, er du godt på vej. Lederne hjælper dig med din argumentation og strategi, så du er velforberedt og klar, når du skal forhandle løn.

Hjælp med juraen
Som medlem af Lederne har du et stærkt hold af advokater og jurister i ryggen, som f.eks. hjælper dig med at gennemgå din kontrakt, inden du skriver under.

Rådgivning i jobbet som leder
Som ny leder kan det være en fordel at have en fortrolig sparringspartner. Hos Lederne kan du få personlig sparring af en professionel ledelsesrådgiver, hvad enten du kommer til at stå over for en vanskelig samtale eller er i tvivl, hvordan du skal håndtere et bestemt projekt.

Karrieresparring
Få sparring på dine kompetencer og styrker samt på dit næste karriereskridt. Du kan altid få den sparring, du behøver for at komme videre.

Sparring om stress og trivsel
Et godt mentalt helbred er essentielt for at udføre dit arbejde. Vi hjælper med nyttig viden om forebyggelse samt støtte og hjælp til at skabe et overblik over dine muligheder, hvis du bliver ramt af stress.

LederNetværk tæt på dig
Det kan hurtigt koste 15-20.000 kr. at være medlem af et professionelt netværk for ledere, men når du er medlem af Lederne, kan du gratis benytte dig af LederNetværk® og møde ledere på alle niveauer og fra mange forskellige brancher.

Flere fordele
Saml forsikringer, pensionsopsparing og a-kasse samme sted. Læs om alle medlemsfordelene her.

Læs mere om Lederne her.

Når du bliver funktionæransat

PRO

Når du bliver funktionæransat og selv forhandler din løn og kontrakt, så er PRO den rigtige organisation for dig.

Hos PRO får du:

Hjælp til lønforhandlingen
Få gode råd og sparring, inden du skal til din første lønforhandling. PRO’s rådgivere hjælper dig med at få mest muligt ud af situationen.

Hjælp med juraen
Få et stærkt hold af jurister og advokater i ryggen, som f.eks hjælper dig med at gennemgå din kontrakt, inden du skriver under. Vi svarer altid inden for 24 timer på hverdage.

Sparring om din karriere
Vores erfarne karriererådgivere hjælper dig med at afklare dine ønsker og mål for din karriere og med at sætte ord på dine kompetencer.

Sparring om stress og trivsel
Et godt mentalt helbred er essentielt for at udføre dit arbejde og for at trives i det hele taget. Vi hjælper med nyttig viden om forebyggelse samt sparring og hjælp til at skabe et overblik over dine muligheder, hvis du føler dig stresset.

Flere fordele
Saml forsikringer, pensionsopsparing og a-kasse samme sted. Læs om alle medlemsfordelene her.

Læs mere om PRO her.

Når du bliver selvstændig

Virksom

Virksom er organisationen for dig, der er selvstændig. Brug os som sparringspartner, når du har brug for hjælp i forhold til det at drive egen virksomhed.

Hos Virksom får du:

Professionel og personlig rådgivning
Du kan bruge vores eksperter og jurister til alt fra personlig sparring til en aktuel udfordring eller rådgivning om love og regler. Uanset om du starter en enkeltmandsvirksomhed eller vælger at have ansatte, får du rådgivning, der er målrettet til dig og dine behov.

Digital værktøjskasse
Hos Virksom får du adgang til en række juridiske dokumenter, du kan bruge som skabeloner i din egen virksomhed, f.eks. ejeraftale og stiftelsesdokumenter, konsulentaftaler og andre kontrakter.

Inkassoservice
Du får hurtig og gratis inkassoservice via Virksoms samarbejde med advokatfirmaet Bech-Bruun.

Indtægtssikring
Med Virksoms Indtægtssikring kan du sikre dig og din familie økonomisk, hvis du bliver syg og ikke kan arbejde.

Flere fordele
Saml forsikringer, pensionsopsparing og a-kasse samme sted. Læs om alle medlemsfordelene her.

Læs mere om Virksom her.

Følg Lederne