Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Vil du være leder?

Lederne Østjylland og Aarhus BSS Career & Alumni vil gøre noget særligt for ambitiøse kandidatstuderende med lederambitioner.

Mand og kvinde med ipad

KICKSTART LEDERKARRIEREN

Går du med en leder eller projektleder i maven, kan du nu blive meget klogere på, hvad god ledelse er, hvordan du finder vejen til lederjob­bet, og ikke mindst – hvordan du bedst udnytter dine styrker i dit kommende job. Med udviklingsforløbet, som er målrettet dig, der overvejer at blive leder, får du:

  • Bevidsthed om dit særlige potentiale som leder
  • Sat ord på dine styrker
  • Skabt din personlige lederprofil
  • Sparring til at sætte retning på din kommende lederkarriere
  • Medlemskab af en netværksgruppe
  • Praktisk erfaring med at løse virkelige ledelsesdilemmaer
  • Aktuel viden om ledelse
  • Diplom

I løbet af fire moduler arbejder vi os tættere på lederjobbet via styrkeafklaring, brætspil med ledelsesdilemmaer, case competition og oprettelse af ledernetværk. Derudover får du tilbudt en sparring med en ledelsesrådgiver fra Ledernes Hovedorganisation, som kan hjælpe dig med at sætte retning på din fremtidige karriere.

Kickstart Lederkarrieren er gratis og har opstart forår og efterår. Det foregår på Aarhus BSS og der er plads til max 30 deltagere pr. semester.

Der har tidligere deltaget studerende fra de fleste uddannelser på BSS - blandt andet jura, økonomi, ITKO, statskundskab, finance & international business, marketing, psykologi, kommunikation, revision samt strategi og ledelse.

Sarah Meta Winther - deltager i forløbet efter 2017 fortæller om sin oplevelse med Kickstart Lederkarrieren:

Det jeg var allermest begejstret for ved Kickstart Lederkarrieren var brobygningen mellem studie og erhvervsliv. Jeg kunne se, at de ting jeg havde med mig fra studiet faktisk var anvendelige ude i det virkelige liv og det gav en kæmpe motivation for fremtiden. Derudover er forløbets fokus på personlig udvikling meget lærerig og gennem gode refleksioner fik jeg mere retning på, hvad jeg gerne vil arbejde med fremadrettet.

Læs mere og ansøg om at blive en del af det næste forløb

Mød tidligere deltagere