Hvem skal vinde prisen?

Årets Leder 2021

Verden har brug for god ledelse. Og det har den altid haft. I år er det 20. gang vi kårer Årets Leder og dykker ned i, hvad der kendetegner en god leder nu og i fremtiden. For god ledelse handler både om præstationen i dagligdagen og i de afgørende øjeblikke, der kan føre til succes eller fiasko. Når verden ændrer sig, kriser rammer, og kunder eller klimaet stiller nye krav, kræver det ledere, som beslutter de næste skridt og finder ud af, hvordan vi tager dem sammen. Det kræver sin leder. Find ud af, hvem der vinder prisen som Årets Leder den 25. november til Ledelsens Dag.

Aarets leder 2021
Action card

Gå ikke glip af Ledelsens Dag

Vi inviterer alle Danmarks ledere til Ledelsens Dag 2021. Sæt kryds i kalenderen torsdag den 25. november fra kl. 9.30 – 12.00. Det bliver igen i år en digital konference, der er gratis for både medlemmer og ikke-medlemmer. 

Vil du gerne vide mere om ledelse?


Lederstof nyhedsbrev

Få nyt fra Lederstof i din mailboks

Lederstof.dk er mediet om livet med ledelse og alle de emner, der præger lederens hverdag. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag ugentlig inspiration, portrætter, kurser og guides.

Hør podcasten 'Ledelse med vilje'

Mød nogle af Danmarks mest succesrige, inspirerende og markante ledere i samtaler om deres livs og deres karrieres vigtigste beslutninger som ledere.