Herrelandsholdets træner, Kasper Hjulmand, er kåret til Årets Leder 2021.
Årets Leder 2021 blev

Kasper Hjulmand

Som barn lærte Kasper Hjulmands udviklingshæmmede lillebror ham at finde skjulte ressourcer og værdifulde egenskaber i alle mennesker. I dag har han sammen med landsholdet skabt en kraftfuld fortælling om værdien af sammenhold, tillid og brutal ærlighed - og et følgeskab så stærkt, at hans spillere og stab siger, at de ’vil dø’ for ham. Derfor kan Kasper i dag kalde sig Årets Leder.

Action card

Læs hele vores portræt af Kasper Hjulmand

De nominerede til Årets Leder-prisen 2021 var

Årets Leder 2021 lederne

Kasper Hjulmand, Landstræner for Danmarks herrefodboldlandshold

Kasper har ikke blot leveret meget stærke sportslige resultater med landsholdet, men han har også inspireret med en stærk og personlig lederstil, hvor han ikke er bange for at vise følelser. Hans håndtering af Christian Eriksens kollaps under EM-slutrunden fortjener stor respekt. 
Årets Leder 2021 lederne

Helle Østergaard Kristiansen, CEO i Danske Commodities

Helle Østergaard Kristiansen har brudt glasloftet i energisektoren og er kåret til den 25. mest indflydelsesrige forretningskvinde i verden - fordi andre har vist hende en kæmpe tillid. Som topchef for Danske Commodities er hun derfor allermest optaget af selv at give ansvar og tillid til sine medarbejdere.
Årets Leder 2021 lederne

Gitte Aabo, CEO i GN Hearing

Gitte har ikke blot skabt fine kommercielle resultater i både GN Hearing og tidligere Leo Pharma, men hun er også en topleder, som står for ydmyghed og har meget fokus på diversitet og bæredygtighed. Hun er samtidig den eneste danske kvinde i spidsen for en C25-virksomhed. Gitte er ikke ledertypen, der står på en ølkasse og brøler ordrer ud i lokalet. Hun er af natur introvert og insisterer på at lede sine næsten 5000 medarbejdere i virksomheden via teamwork, hvor alle spiller hinanden bedre.
Årets Leder 2021 lederne

Per Bank, CEO i Salling Group

Med et nej tak til hjælpepakker, en hjælpende hånd til underleverandørerne og løbende forsyning af alt fra leverpostej til toiletpapir viste Salling Group sit sande ansigt, da Corona-krisen lammede Danmark. Det har givet en enorm stolthed blandt de 55.000 ansatte i Føtex, Bilka, Netto og resten af koncernen. Per har leveret flotte økonomiske resultater med Salling Group, som blandt andet kom ud af 2020 med det bedste underliggende resultat og den højeste omsætning nogensinde. 

Vil du gerne vide mere om ledelse?


Lederstof nyhedsbrev

Få nyt fra Lederstof i din mailboks

Lederstof.dk er mediet om livet med ledelse og alle de emner, der præger lederens hverdag. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag ugentlig inspiration, portrætter, kurser og guides.

Hør podcasten 'Ledelse med vilje'

Mød nogle af Danmarks mest succesrige, inspirerende og markante ledere i samtaler om deres livs og deres karrieres vigtigste beslutninger som ledere.