Mit Lederne

LEDELSE i DAG

Værktøjer om ledelse

Lederne er din sparringspartner til dit job som leder. Vi har derfor udviklet værktøjer specifikt til at hjælpe dig i din hverdag i lederjobbet.

I det nedenstående finder du en række værktøjer, der blandt andet kan hjælpe dig med:


 Motivere dig selv og dine medarbejdere

 Holde MUS

 Få succes i dine første 100 dage som leder

 Tage en vanskelig samtaleGuide til din lederrolle

MUS og Motivation

SUS collage

Lederne har udviklet et helt unikt koncept for MUS med afsæt i styrkebaseret ledelse, som vi tilbyder gratis til dig som leder.


Vi har udviklet konceptet i samarbejde Mads Bab, der er ekspert i styrkebaseret ledelse. Som en del af værktøjet får du en videoguide, skema, vejledninger og meget andet til download. Alt sammen udviklet til at styrke din profil som leder. Hent materialet og kom i gang.

Læs mere
motivation

Vi har udviklet motivationsguiden til dig for at bringe dig videre i dit lederskab. Guiden er skrevet i samarbejde med ledelseskonsulent Tudi Langkjær Larsen, som har mange års erfaring med undervisning og rådgivning af ledere og kender til de udfordringer, du står med, når det gælder både din egen og medarbejdernes motivation. Du får dermed viden og værktøjer, du kan bruge direkte i din hverdag.

 

Læs mere

Værktøjer til dig som er leder

Godt fra start i lederjobbet

Det kan være helt centralt for din første tid som ny leder, at du har gjort dig nogle indledende overvejelser og forberedt dig grundigt på de nye udfordringer.

Guiden "Godt fra start i lederjobbet" tilbyder dig værktøjer til, hvordan du bedst muligt forbereder dig på din første tid som ny leder.

Læs mere
Den vanskelige samtale

I dit lederskab kommer du uundgåeligt ud for at skulle tage vanskelige samtaler med dine medarbejdere.

Vi har derfor udviklet en logbog, der skal klæde dig bedst muligt på til at forberede og gennemføre vanskelige samtaler.  Logbogen præsenterer dig blandt andet for redskaber, der kan hjælpe dig i forberedelsen og strukturereingen af denne type samtaler.

Gå til logbogen

Kontakt

Vi hjælper dig videre!

Hvis du har spørgsmål omkring dit lederjob, så er du velkommen til at kontakte os.