Mit Lederne

Ledelsesportrætter

Sheela Søgaard

Sheela Søgaard er CEO i Bjarke Ingels Group. Hun er drevet af at kunne påvirke noget: "I vores branche skal de ting, vi laver, de skal jo stå i hundredvis af år. Vores børnebørn og vores oldebørn skal kunne pege på dem og sige "Det var min mor med til".

Hør hvordan Sheela Søgaard arbejder med den svære opgave at bevare virksomhedskulturen, når BIG er vokset så meget over så relativt kort tid. Hendes fokus er at finde de nedslagspunkter, der giver "kanonkraft". Som hun siger: "Vi ved jo ikke helt præcist hvad der virker nu, men fokus er på at prøve at sige: Her skal vi være."

"Yes is more" er helt klart et mantra, som fylder noget i forhold til vores tilgang til hinanden, men også til vores opgaver, kunder og til, hvordan vi gerne vil gøre. Der er altid en grund til at sige nej til noget, som er ukonventionelt eller som vi ikke har gjort hidtil. Men vi udforsker "Yes"-princippet ud fra, at de nye ideer kommer, fordi der kan ligge et eller andet værdifuldt i dem. Og så får vi måske alle sammen mere ud af det – og 1 + 1 bliver måske 11.

Sheela Søgaard, CEO, BIG

BLÅ BOG: SHEELA SØGAARD

2008 -
CFO, siden CEO og Associate Partner, Bjarke Ingels Group

2006 - 2008
Business Development Manager, Meyer's  

2002 - 2006
Project Manager, Product & Logistic Manager og senest International Product Manager, GN ReSound

2000 - 2002
Management and Strategy Consultant, McKinsey & Co.

Sheela Søgaard er uddannet Cand. merc. int. fra CBS.

Læs mere om BIG

Følg Sheela Søgaard på LinkedIn

Ledelsesportrætter