Mit Lederne

Ledelsesportrætter

Peder Holk

Som yngre troede Peder Holk, at han skulle være forsker. I dag er den 61-årige mand CEO i en af verdens største og mest anerkendte forskningsorganisationer. 

Målsætningen er at skabe et fantastisk godt sted at arbejde. Det imødekommer Peder Holk ved at skabe en kultur, der giver plads og rum til eksperimenter. Og selvom alle forsøg ikke lykkes, så lærer Novozymes hele tiden, hvilket ifølge ham skaber en dygtig forskningsorganisation. Organisationens frie rammer og den rigtige struktur i arbejdet er den, der skaber energi og passion for at komme på arbejde, og som ifølge Peder Holk kan gøre, at Novozymes kan slå hvem som helst. Mød ham i vores ledelsesportræt nedenfor. 


Jeg tror de fleste, der observerer mig, de ville sige, at jeg er en ret indadvendt størrelse i virkeligheden. Så nogen af de styrker, jeg bruger, det er jo min evne til at organisere tingene. Min evne til at tænke fem træk frem. Og så prøver jeg at kompensere for, at jeg ikke nødvendigvis er den her sprudlende festløve. Sådan har vi jo allesammen styrker og svagheder. Det har jeg bestemt også.

Peder Holk, CEO, Novozymes

BLÅ BOG: PEDER HOLK

2013 - 
President and CEO, Novozymes

2000 - 2013
Executive Vice President, Novozymes

1995 - 200
Corporate Vice President, Novo Nordisk

1990 - 1995
Vice President, Novo Nordisk

1984 - 1990
Manager and Director, Novo Nordisk

Peder Holk har en MSc, PhD, MBA i Chemical Engineering fra DTU og en Bachelor of Commerce (B.com) fra CBS. 

Læs mere om Novozymes
  Følg Peder Holk på LinkedIn