Mit Lederne

Ledelsesportrætter

Marianne Kirkegaard

Marianne Kirkegaard har altid haft et ønske om at arbejde på tværs af landegrænser. I dag er hun CEO i CSM Bakery Solutions i Atlanta i USA, som er en af verdens førende virksomheder inden for bageartikler.

Begejstringen for multikulturel ledelse er dét, der driver Marianne Kirkegaard i sit arbejde som international leder. Med en mangeårig international karriere er hun taknemmelig for at have opbygget en stor forståelse for andre kulturer, som hun ikke nødvendigvis ville have fået, hvis ikke hun var kommet uden for Danmarks grænser. Hør, hvordan Marianne bedriver ledelse på tværs af kulturer, hvilke udfordringer hun støder på i de flerkulturelle møder og ikke mindst, hvordan hun skaber en god balance mellem arbejds- og familieliv.


Når jeg tænker tilbage over alle de rollemodeller, jeg har mødt i min karriere, så har det været fælles for dem alle, at de har været ekstremt autentiske. Man har vidst, hvor man havde dem. Hvis man er heldig en dag at have et eftermæle, så er det dét, jeg håber, at folk vil sige om mig – i det mindste.

Marianne Kirkegaard, CEO, CSM Bakery Solutions

BLÅ BOG: MARIANNE KIRKEGAARD

2016 - nu
CEO, CSM Bakery Solutions, bestyrelsesmedlem i bl.a. Dansk Supermarked og AarhusKarlshamn

2011 - nu
SVP Global Products & Marketing, CSM Bakery Solutions

2013 - 2016
Chief Commercial Officer, CSM Bakery Solutions

2009 - 2011
Kommerciel direktør, Unilever Hungary/ Central Europe

2006 - 2008
Direktør, Unilever Central Europe

2004 - 2006
Direktør for bl.a. Frisko, Unilever