Mit Lederne

Ledelsesportrætter

Margrethe Dal Lehrmann

Margrethe Dal Lehrmann er indkøbsdirektør i Magasin du Nord. Hun beskriver sig selv som en "Pippi Langstrømpe i stiletter" og slår fast, at man som leder ikke skal være bange for at blive udfordret af dygtige medarbejdere – og man skal turde ansætte medarbejdere, som er endnu dygtigere end lederen selv.

Hør, hvad ledelse er for Margrethe Dal Lehrmann og hvordan hun lægger vægt på passion og drive, når der rekrutteres nye medarbejdere. Som hun siger: "De har ikke nødvendigvis alle kompetencerne, men det kan vi lære dem. Har man gejsten, kan man komme utroligt langt." 

Min største frygt er vaner og vanetænkning. Jeg vil gerne have en ”Just do it”-kultur, fordi vi skal hele tiden være et hestehoved foran. Og nogle gange, så lykkes det, andre gange lykkes det ikke. Men jeg vil hellere have en ”Just do it kultur”, hvor vi kommer ud over rampen og får eksekveret, frem for at vi sidder og venter og aldrig udkommer

Margrethe Dal Lehrmann, indkøbsdirektør, Magasin du Nord

BLÅ BOG: MARGRETHE DAL LEHRMANN

2009 -
Indkøbsdirektør, Magasin du Nord

2006 - 2008
Forlagsdirektør, Chili Group

2005 - 2006
Kommerciel direktør, Chili Group

2003 - 2005
Udviklingsdirektør, Chili Group 

2000 - 2003
Kontaktdirektør, Leo Burnett

1999 - 2001
Kontaktchef, Leo Burnett

Margrethe Dal Lehrmann er uddannet International Akademiøkonom fra IBA med en Master i Marketing fra University of Westminister samt gennemført uddannelsen "Top Executive Management Programme" fra INSEAD.

Læs mere om Magasin du Nord

Følg Margrethe på LinkedIn

Ledelsesportrætter