Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Mit Lederne

Ledelsesportrætter

Jonas Keiding Lindholm

Jonas Keiding Lindholm er generalsekretær for Red Barnet, verdens førende uafhængige organisation for børn. Nødhjælpsveteranen har været i Red Barnet i 13 år, hvor han kom til fra World Food Programme. Ifølge ham er det bedste ved at være leder at få skabt resultater for børn, og hans drive bygger på en vision for at skabe en anden verden  en bedre verden for børn.

Hør, hvad ledelse er for Jonas Keiding Lindholm, og hvad der driver ham og de 2000 frivillige i Red Barnet i videoportrættet nedenfor.   

Ledelse er først og fremmest nærvær. Det handler om at være til stede ude, hvor børnene lever, hvor familierne er og få en fornemmelse af, hvad er det de har af problemer i deres liv, og hvordan vi bedst kan hjælpe børnene. Nærvær er også at være til stede i huset hos de frivillige og hos medarbejderne.

Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær, Red Barnet

BLÅ BOG: JONAS KEIDING LINDHOLM

2015 -
Generalsekretær, Red Barnet

2013 - 2015
Deputy Secretary General, Red Barnet

2012 - 2013
Executive Advisor, Red Barnet

2007 - 2012
Deputy Director, Red Barnet

2004 - 2007
Programme Manager, Red Barnet

2000 - 2004
Emercency- og Account manager hos World Food Programme

Jonas Keiding Lindholm 300x450

Jonas Keiding Lindholm har en humanistisk bacheloruddannelse fra Roskilde Universitet og en hoveduddannelse i sociologi fra Lund Universitet samt en diplomuddannelse i ledelse.

Udover sine aktiviteter hos Red Barnet gæsteforelæser han i Governance & Management i internationale organisationer på Copenhagen Business School.

Læs mere om Red Barnet

Følg Jonas på LinkedIn

Følg Jonas på Twitter

Ledelsesportrætter

500 x 211