Mit Lederne

Ledelsesportrætter

Anette Christoffersen

Hvad skal der til for at lede en kompleks, global organisation i en omskiftelig, samfundspolitisk virkelighed og skabe bæredygtige løsninger for flygtninge i Danmark og på verdensplan?

Anette Christoffersen er direktør for integration i Dansk Flygtningehjælp, hvor hun og hendes mere en tusinde danske medarbejdere arbejder dagligt for at skabe varige og trygge løsninger for verdens mest udsatte.

Se dette videoportræt og læs mere om Anette Christoffersen herunder: 

Dansk Flygtningehjælp arbejder i omkring 40 lande og omsatte sidste år for 2,7 milliarder. De arbejder efter visionen: "Ingen flygtninge skal savne hjælp til at finde beskyttelse og varige løsninger. Og ingen, der ønsker at integrere sig i det danske samfund, skal savne hjælp til det".

For at kunne levere den mest bæredygtige hjælp til mennesker, der er eller har været på flugt, mener Anette Christoffersen, at det er vigtigt, at professionalismen og humanismen altid går hånd i hånd. Udover optimisme og vedholdenhed, er inddragelse og involvering et vigtigt princip for hende– et princip, der bliver ført helt igennem ud til den måde, Dansk Flygtningehjælp arbejder med flygtninge på.

Læs mere om Dansk Flygtningehjælps arbejde

Blå bog:

2010 - 
Direktør, Integration, Dansk Flygtningehjælp

2006 - 2010 
Head of DDG, Danish Demining Group

2004 - 2006
Relief Manager, Dansk Flygtningehjælp

Uddannet cand.mag i litteraturhistorie og italiensk fra Aarhus Universitet 1992

Følg Anette og Dansk Flygtningehjælp:

Anette Christoffersen:

LinkedIn

        
Dansk flygtningehjælp:

LinkedIn

Twitter

Facebook